Huawei представила смарт-годинник Watch Fit 3, який зовні схожий на Apple Watch

14:28, 08.05.2024

7 травня в Дубаї (ОАЕ) відбувся захід Huawei, присвячений старту продажів на міжнародному ринку цілої низки новинок китайського бренду. Серед них виявився і абсолютно новий розумний годинник Huawei Watch Fit 3.

Представляючи Huawei Watch Fit 3, компанія зазначила, що саму суть носимих пристроїв і бренду Huawei відображає слоган "Випереджаючи тренди". На відміну від прямокутних екранів у смарт-годинників серії Watch Fit попереднього покоління, Huawei Watch Fit 3 оснащені класичним майже квадратним екраном AMOLED, діагональ якого становить 1,82 дюйма, роздільна здатність - HD (480 x 408 пікселів). Яскравість екрана дорівнює 1500 кд/м2, завдяки чому ними можна користуватися навіть у яскравий сонячний день.

Алюмінієвий корпус Huawei Watch Fit 3 з приємною на дотик текстурою має товщину всього 9,9 мм і невелику вагу (всього 26 г), не доставляючи дискомфорту під час тривалого носіння носимого пристрою.

Huawei Watch Fit 3 забезпечують моніторинг ключових показників здоров'я, як-от частота серцевих скорочень, рівень кисню в крові, якість сну і рівень стресу, а також виступають як особистий тренер на зап'ясті, підтримуючи понад 100 спортивних режимів.

Порівняно з попередниками новинка отримала низку оновлених технологій моніторингу здоров'я. Технологія нового покоління HUAWEI TruSleep 4.0 з функцією оцінки дихання під час сну забезпечує можливість більш точного відстеження якості сну. Також смарт-годинник оснащено оновленою технологією HUAWEI TruSeen 5.5, яка підтримує на 30 % стабільнішу роботу функцій пульсометра. А новий інтерфейс функції вимірювання SpO2 дає змогу визначити поточний рівень кисню в крові всього за 25 секунд.

Водонепроникність у розмірі 5 АТМ дає змогу брати з собою Huawei Watch Fit 3 на тренування з бігу та інших видів спорту на відкритій місцевості в будь-яку погоду, а також займатися з ними плаванням. Також пристрій пропонує індивідуальні плани тренувань.

Завдяки підтримці протоколу бездротового зв'язку Bluetooth 5.2 і наявності мікрофона та динаміка, смарт-годинник дає змогу приймати сповіщення, відповідати на дзвінки, а також керувати камерою під'єднаного смартфона і роботою медіаплеєра. Смарт-годинник Huawei Watch Fit 3 підтримує автономну роботу протягом до 10 днів. На зарядку батареї йде всього лише близько години.

Ціна Huawei Watch Fit 3 в Європі складе 159 євро за версію з силіконовим ремінцем, а за версію зі шкіряним ремінцем доведеться викласти 179 євро.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна