Інтернет-детективи вийшли на слід скріншотів GTA VI

00:42, 09.05.2024

Фанати, які зголодніли за новими кадрами з Grand Theft Auto VI, виявили вказівку на швидку публікацію скріншотів гаряче очікуваного кримінального бойовика Rockstar Games з відкритим світом.

Створений ентузіастом бот gta vi when останні два роки безуспішно перевіряв сайт Rockstar Games і його API щодо змін, пов'язаних із GTA VI. Протягом 751 дня програма нічого не знаходила, але 7 травня отримала відповідь.

Як передає розробник gta vi when, бот зафіксував, що в коді сайту Rockstar з'явилися нові згадки GTA VI, включно з папкою зі скріншотами гри, зображеннями та обкладинкою роздрібного видання у двох роздільних здатностях.

Погана новина: на момент публікації цієї замітки ознайомитися зі згадуваними в коді сайту Rockstar скріншотами GTA VI можливим не представляється: посилання на зображення поки що не працюють.

Хороша (імовірно) новина: раз Rockstar завантажила ці скріншоти та ілюстрації GTA VI на свій офіційний сайт, то найближчим часом напевно представить їх широкій публіці.

Раніше гравці звернули увагу, що Rockstar нерідко робить анонси за своїми іграми в районі фінансових звітів материнської компанії - про успіхи за четвертий квартал 2024 фіскального року Take-Two Interactive розповість уже 16 травня.

GTA VI заявлена на 2025 рік для PS5, Xbox Series X і S. Події розгорнуться у вигаданому штаті Леоніда. Обіцяють "найбільший і найправдоподібніший світ за всю історію" серії.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна