Представлено реінкарнацію легендарної Nokia 3210 - до 25-ї річниці оригіналу

14:35, 08.05.2024

Компанія HMD Global, що володіє брендом Nokia, оголосила про випуск оновленої версії одного з найпопулярніших стільникових телефонів початку тисячоліття - Nokia 3210. Новинка зберегла дизайн оригіналу, отримавши сучасні функції.

Оновлений Nokia 3210 підтримує 4G-мережі, оснащений 2,4-дюймовим кольоровим РК-дисплеєм і процесором Unisoc T107, і має на борту 64 Мбайт оперативної пам'яті, а також флеш-накопичувач на 128 Мбайт. Ємність пам'яті можна розширити ще на 32 Гбайт завдяки слоту для карт пам'яті microSD.

На тильній панелі телефону розміщено 2-Мп камеру з ліхтариком у якості спалаху. Специфікації пристрою також включають адаптер бездротового зв'язку Bluetooth 5.0, MP3-плеєр і FM-радіо. Крім того, можна буде підключитися до хмарних сервісів Nokia, які забезпечать доступ до новин, погоди та сервісу YouTube Shorts. Також користувач зможе зіграти на Nokia 3210 у класичну мобільну гру Snake. Пристрій працює під управлінням ОС S30+.

"Nokia 3210 вважається одним із найзначніших телефонів із коли-небудь розроблених Nokia, і його полюбили багато хто, для яких він був їхнім першим мобільним телефоном. Цей сучасний варіант класичного дизайну в рік його срібного ювілею обов'язково приверне увагу людей", - зазначив Бен Вуд (Ben Wood), засновник Музею мобільних телефонів у Великій Британії.

Nokia 3210 буде доступний у синьому (Scuba Blue), золотистому (Y2K Gold) і чорному (Grunge Black) кольорах. Ціна залежатиме від регіону продажів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна