$10 млн для українських стартапів: реєструйтеся на другий етап Фонду підтримки від Google

11:20, 06.05.2024

Україна має потужну стартап-екосистему, але через війну українська економіка та бізнес стикаються із серйозними проблемами. Google продовжує підтримувати українські стартапи і за сприяння Мінцифри запускає другий етап Фонду підтримки Google для стартапів в Україні.

Про це оголосили на технологічній конференції Tech Ecosystem Summit, яка об’єднала представників бізнесу та влади, щоб обговорити  виклики й перспективи розвитку ІТ-сфери.

Відібрані компанії отримають до $100 тисяч для підтримки та ведення бізнесу й менторську підтримку від Google. Також стартапи можуть отримати додаткові $350 тисяч у вигляді кредитів Google Cloud.

Реєструйтеся, якщо ваш стартап:

  • має як мінімум одну юридичну особу, зареєстровану в Україні
  • випускає мінімально життєздатний продукт (MVP) з продемонстрованою бізнес-ефективністю

На що можна використати отримані кошти:

  • на розвиток стартапу
  • відновити бізнес-операції, які постраждали через війну
  • створити основний продукт для вирішення нових завдань.

Пріоритет надаватимуть компаніям та стартапам, які використовують ШІ для розв’язання соціальних проблем. Встигніть подати заявку до 5 червня. Деталі відбору та форму аплікації шукайте за посиланням — https://startup.google.com/programs/ukraine-support-fund/

Переможців Google for Startups Ukraine буде оголошено поетапно — у червні та вересні 2024 року, а також протягом 2025 року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентівУ просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентів21:45 02.05.2024

    Від онлайн-школи для дітей до виробника 3D-деталей для дронів. У просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентів. У Дія.Cіty компанії отримують сприятливі податкові умови, залучають світові інвестиції та будують прозору корпоративну структуру.

  • Кредити з мінімальними відсотками — як отримати в МФО FinsferaКредити з мінімальними відсотками — як отримати в МФО Finsfera21:25 02.05.2024

    Послуга кредитування завжди супроводжується виплатою відсотків. Позичальнику їх нараховує фінансова компанія за користування кредитними коштами. Відсотки бувають різними, й в банках та МФО вони відрізняються.

  • Гігабітний інтернет на Позняках та в інших районах КиєваГігабітний інтернет на Позняках та в інших районах Києва23:06 29.04.2024

    Втомилися від повільного завантаження сайтів, затримок потокового відео чи ігор? Недостатньо швидкості інтернету? Виберіть вигідний для себе тарифний план — 100 Мбіт/с, 300 Мбіт/с або 1 Гбіт/с від інтернет-провайдера «Інформаційні Технології», щоб ніщо не заважало роботі, навчанню та розвагам.


купить телефон в Одесі, Україна