5 переваг бухгалтерії в хмарі

23:20, 05.02.2024

Кожен підприємець повинен сплачувати податки, відправляти звіти, відстежувати фінансові операції. Це необхідно як для виконання вимог законодавства, так і успішної діяльності в цілому. Проте не кожна компанія може дозволити собі наймати й утримувати досвідченого бухгалтера в штаті.

Все більше фахівців відмовляються від ведення обліку вручну та віддають перевагу сучасним, зручним і точним технологіям. Інтернет-бухгалтерія у хмарі повністю замінить працівника й дозволить витрачати менше часу на рутинні операції на підприємстві. Використання такого сервісу сприяє автоматизації бізнесу, зменшує кількість паперів і ручної роботи.

Що таке програма в хмарі

Це система, яку не потрібно встановлювати на робочий комп’ютер, завантажувати, довго налаштувати та постійно підтримувати за участю програмістів. Усі дані зберігаються на віддаленому сервері, його надає та обслуговує провайдер. Останній забезпечує максимальну захищеність даних – передача відбувається за допомогою SSL сертифікатів у зашифрованому вигляді.

Програма в хмарі доступна будь-коли, її можна відкривати вранці, вдень або вночі, у вихідний. Це зручне рішення для дистанційної роботи, у тому числі й тоді, коли офіс компанії знаходиться в іншому місті або країні. Щоб мати доступ до бази даних і звітів, достатньо увійти в сервіс на пристрої, підключеному до інтернету. Це може бути не тільки робочий комп’ютер, а й особистий смартфон або планшет.

Інформацію, яка зберігається на захищеному віддаленому сервері, неможливо втратити через стихійні лиха чи з інших причин. Конфіденційні дані знаходяться у безпеці, зловмисники не зможуть отримати доступ до них. Легко налаштувати ролі для різних користувачів, щоб кожен міг користуватися тільки потрібними йому відомостями. Доступ можливий не тільки для керівника, а й інших працівників, у тому числі різних магазинів, відділень, філій підприємства.

Які основні переваги

Бухгалтерія в хмарі не потребує особливих знань або досвіду, користуватися нею дуже просто. Не потрібно наймати технічний персонал для обслуговування сервісу, купувати обладнання, відводити місце для серверної. Програма допоможе зняти навантаження з працівників, уникнути паперової роботи та неточностей у даних. Серед головних плюсів, які варто виділити:

  • широкий функціонал. Система виконує не тільки стандартні бухгалтерські операції, за її допомогою можна вести звітність, отримувати аналітичні дані й бачити реальну картину стану бізнесу. Це допоможе керівникові приймати правильні управлінські рішення для збільшення прибутку;
  • інтеграція. Програму легко об’єднати з іншими сервісами, якими користуються на підприємстві, а також підключити до обладнання – наприклад, сканера етикеток або принтера, використовувати як онлайн касу;
  • точність. Дані оновлюються оперативно, тому завжди актуальні. Вірогідність помилки через людський фактор виключено, всі цифри відповідають дійсності;
  • тестовий період. Кожен користувач має можливість оцінити функціонал програми під час пробного тестування, для цього надається 14 днів. Потім можна вибрати тариф, який найбільше підходить за функціоналом;
  • налаштування. USAP.ONLINE підходить для інтернет-магазинів, невеликих або крупних торговельних підприємств, сфери послуг. Завдяки можливостям програми її легко підлаштувати під конкретні види й категорії товару.

Бухгалтерія в хмарі допоможе автоматизувати більшість процесів у компанії та досягти максимальної точності. Програму просто налаштувати, вона працює онлайн і доступна з будь-якого пристрою.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини