Архів новин за 17 лютого 2024 года

  • Google підтвердила дизайн та характеристики Samsung Galaxy A35Google підтвердила дизайн та характеристики Samsung Galaxy A3517 лютого 2024

    Майбутній смартфон Samsung Galaxy A35 засвітився у каталозі Google Play Console. Крихітне зображення, що супроводжує характеристики, підтверджує опубліковані раніше рендери цієї моделі.

  • Коаліція девайсів передала 3 600 ноутбуків для школярів ХарківщиниКоаліція девайсів передала 3 600 ноутбуків для школярів Харківщини17 лютого 2024

    Через повномасштабну війну близько 2 мільйонів дітей по всій країні вимушені навчатися в дистанційному або змішаному форматі. Щоб дії ворога не зупиняли освітній процес, Коаліція девайсів продовжує забезпечувати учнів якісною технікою.

  • Xiaomi знову займається розробкою власної платформи для смартфонівXiaomi знову займається розробкою власної платформи для смартфонів17 лютого 2024

    Компанія Xiaomi працює разом з Arm над якоюсь однокристальною системою для смартфонів. Про це розповів генеральний директор MediaTek, а також цю інформацію можна знайти в одній зі звітів Couterpoint.

  • Цифровізація освіти: Уряд підтримав створення МріїЦифровізація освіти: Уряд підтримав створення Мрії17 лютого 2024

    Вже скоро запустять освітній застосунок Мрія — Уряд ухвалив відповідну постанову. Цифровізація змінить підхід до навчання і зробить його сучасним та зручним для учнів, вчителів та батьків.

  • Вийшла перша версія Android 15Вийшла перша версія Android 1517 лютого 2024

    Google випустила першу попередню версію Android 15 для розробників, вона доступна творцям програмного забезпечення з сьогоднішнього дня. Перша публічна бета-версія Android 15, стабільна бета-версія вийде у червні, а реліз відбудеться приблизно у вересні.

  • OnePlus Nord 3 - не флагманский смартфон, но и точно не бюджетный классOnePlus Nord 3 - не флагманский смартфон, но и точно не бюджетный класс17 лютого 2024

    Опираясь на наш опыт сложнее всего выбирать смартфон не флагманского уровня и не бюджетного класса, а тот, который находится где-то посредине и укомплектован конкурентной аппаратной начинкой.



купить телефон в Одесі, Україна