Архів новин за 13 червня 2024 года

  • OPPO Enco Air4 Pro: Виняткове звучання і досконалість шумопоглинання за доступною ціноюOPPO Enco Air4 Pro: Виняткове звучання і досконалість шумопоглинання за доступною ціною13 червня 2024

    OPPO AED Україна презентувала нові бездротові навушники - OPPO Enco Air4 Pro. Цей пристрій, орієнтований на відтворення звуку з ефектом присутності, оснащений інтелектуальним шумозаглушенням, що значно покращує якість прослуховування, і є найкращим вибором для споживачів, які шукають доступні навушники з Bluetooth.

  • Представлено Xiaomi 14 Civi - перший глобальний смартфон лінійки Xiaomi 14 CiviПредставлено Xiaomi 14 Civi - перший глобальний смартфон лінійки Xiaomi 14 Civi13 червня 2024

    Xiaomi провела презентацію смартфона Xiaomi 14 Civi. Раніше серія Civi була ексклюзивною для китайського ринку. Xiaomi 14 Civi стане оновленою глобальною версією нещодавно випущеного Civi 4 Pro в Китаї. Смартфон конкуруватиме з OnePlus 12R і iQOO 12.

  • Ремонт компьютера дома: важная и нужная услугаРемонт компьютера дома: важная и нужная услуга13 червня 2024

    Так уж повелось, что без компьютерной техники невозможно учиться ни в школе, ни в университете, да и в работе без него никуда. Ну а про досуг и говорить не будем, особенно если речь идет о играх онлайн. Персональные компьютеры и ноутбуки используют не только в качестве рабочего инструмента.



купить телефон в Одесі, Україна