Архів новин за 13 вересня 2024 года

  • Як зрозуміти, що iPhone потребує ремонтуЯк зрозуміти, що iPhone потребує ремонту13 вересня 2024

    Інколи ознаки несправності iPhone настільки очевидні, що не потребують додаткового підтвердження. Наприклад, коли пристрій узагалі не вмикається, не працюють кнопки або екран чи корпус серйозно пошкоджений у результаті падіння.

  • Алло представляє навушники, смартгодинники та кулери від бренду Black SharkАлло представляє навушники, смартгодинники та кулери від бренду Black Shark13 вересня 2024

    Маркетплейс Алло представляє світові інновації на ринку, а також відкриває новинки українцям. У вересні на сайті та у мобільному застосунку з'явилися навушники, смартгодинники та мобільні кулери Black Shark, новинки частково представлено й у магазинах ритейлера.

  • Смарт-годинник Casio G-Shock DW-H5600-1ER– розумний помічник в класичному корпусіСмарт-годинник Casio G-Shock DW-H5600-1ER– розумний помічник в класичному корпусі13 вересня 2024

    В Україні, як і у всьому іншому світі, деякі люди все ще віддають перевагу класичним годинникам Casio перед сучасними смарт-годинниками цього ж бренду та розумними помічниками з асортименту конкурентів.



купить телефон в Одесі, Україна