Деякі власники Pixel 9 Pro XL скаржаться на екран

23:59, 02.09.2024

Смартфони Google Pixel завжди виділялися наявністю низки проблем на старті, хоча останні серії в цьому питанні були кращими за перші покоління. Але ось у Мережі, схоже, з'явилася згадка першої проблеми нової лінійки.

Деякі власники Pixel 9 Pro XL скаржаться на те, що їхні апарати не завжди реєструють натискання на кутах екрана. Наприклад, ця проблема активно проявляється, коли користувачі намагаються закрити клавіатуру Gboard за допомогою стрілки вниз у нижньому лівому кутку.

Деякі користувачі кажуть, що перезавантаження тимчасово вирішує проблему, але потім вона знову повертається. Це натякає на те, що проблема має програмний характер, тобто Google зможе її вирішити.

Також варто сказати, що поки що проблема спостерігається тільки на старшій моделі нової лінійки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Кольори iPhone 16 Pro показали на фотографіяхКольори iPhone 16 Pro показали на фотографіях23:56 02.09.2024

    Інсайдер опублікував нові фотографії, що демонструють макети смартфона iPhone 16 Pro в кольорі Desert Titanium. Інсайдер Majin Bu зазначив, що різні макети iPhone 16 Pro отримали різний відтінок нового кольору, тому яким точно виявиться новий смартфон, ми дізнаємося вже на презентації.

  • Samsung випустила Galaxy Quantum 5 - спеціальну версію Galaxy A55 з квантовим крипточіпомSamsung випустила Galaxy Quantum 5 - спеціальну версію Galaxy A55 з квантовим крипточіпом23:52 02.09.2024

    Компанія Samsung представила смартфон Galaxy Quantum 5, який являє собою версію Galaxy A55 з додатковим криптографічним чипом S2Q000 з квантовим генератором випадкових чисел, призначеним для підвищення рівня безпеки даних користувача.

  • Моделям iPhone 16 Pro і Pro Max приписують 40-ватну зарядкуМоделям iPhone 16 Pro і Pro Max приписують 40-ватну зарядку23:47 02.09.2024

    Схоже, нові iPhone 16 Pro і Pro Max не тільки будуть більш автономними, а й заряджатися стануть швидше. Згідно з даними засновника компанії Angry Miao, яка займається виробництвом аксесуарів для гаджетів, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max підтримуватимуть швидку дротову зарядку потужністю 40 Вт і бездротову зарядку MagSafe потужністю 20 Вт.


купить телефон в Одесі, Україна