Дизайнерські рішення для ремонту квартир під ключ у Полтаві

22:44, 01.08.2024

Якісний ремонт - це початок затишної, комфортної, і при цьому привабливої квартири або будинку. Чи можна зробити такий ремонт самостійно? Імовірність успіху такої затії - 5-10%. Ремонт квартир під ключ у Полтаві , який ви замовите у Trofimov, гарантує 100% задоволеності.

Ремонт без дизайну - гроші на вітер

Усім відома приказка "Який бюджет - такий і сюжет" безумовно, правильна, але лише частково. Хіба Вам приємно буде приймати гостей, а тим паче жити в такій квартирі, коли з вікон і дверей дме, шпалери місцями відшарувалися, підлоги скриплять, а за стіною чути безперестанний плач дитини або шум сусідів? Не дивно, що ні!

Однак усі ці проблеми можна ліквідувати, зробивши ремонт, але не косметичний, а більш глобальний, вдавшись до допомоги дизайнерів. Дизайнерський ремонт допоможе не тільки провести роботи з утеплення дверей, вікон, звукоізоляції стін, а й втілити всі Ваші, здавалося б, нездійсненні раніше задуми в життя.

Цілком природно, що перед тим, як почати розробляти інтер'єр, дизайнеру необхідно зустрітися із замовником. При цьому він постає одразу у двох ролях: у ролі психолога і ролі майстра-ремонтника. Таким чином, він дізнається про проблемні місця квартири, а також про смаки та уподобання її господаря. Бронеплівка на вікна, як це працює і навіщо вам це потрібно також вам розкажуть у деталях.

Яка б кількість кімнат у квартирі не була, необхідно пам'ятати, що це єдиний простір, який можна виконати як в єдиному стилі, так і створити кожній кімнаті неповторний оригінальний образ.

Коли проект інтер'єру обрано, то наступним за пріоритетом етапом стоїть вибір будматеріалів. Якщо замовник упевнений у дизайнері, то це завдання, як і контроль над робітниками, повністю лягають на його плечі.

Завершальна стадія будь-якого ремонту, без перебільшення, найприємніша, це розстановка меблів, а також предметів інтер'єру. Адже кожна річ у квартирі - так чи інакше, може сповна розповісти про свого господаря, про його захоплення, смаки.

Нарешті, все готово! Можна заселятися, справляти новосілля і запрошувати гостей. Але, зробивши це, господар зробить велику помилку, адже ремонт ванної кімнати та санвузла не було проведено. Про нього забули? Звісно, ні. Ви ж замовляли ремонт квартири під ключ у Trofimov, а так такого не забувають. Адже етапи, за якими працюю фахівці, нижче перерахували по пунктах:

  1. Початкова консультація та збір інформації: визначення стилю, кольорової гами, функціональних побажань до приміщень; обговорення фінансових рамок проекту; встановлення орієнтовних строків виконання робіт; огляд приміщення, виявлення особливостей планування, комунікацій тощо.
  2. Розробка концепції дизайну.
  3. Розробка робочого проекту: створення детальних планів розміщення меблів, освітлення, сантехніки тощо; підбір та замовлення необхідних матеріалів.
  4. Реалізація проекту: авторський нагляд; координація підрядників.
  5. Приймання робіт.

Ефективна співпраця дозволяє створити унікальний інтер'єр, який повністю відповідає потребам та бажанням замовника. Дизайнер забезпечує професійний підхід та знання, а замовник - чітке розуміння своїх потреб та бажань.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Ремонт iPhone 15 Pro Max: когда он необходимРемонт iPhone 15 Pro Max: когда он необходим00:48 01.08.2024

    15 линейка Айфонов была представлена в 2023 году и сейчас является актуальной. Самым мощным и функциональным традиционно стал флагман Pro Max с фирменным процессором A17 Pro.

  • Офисная мебель: красиво, комфортно, современноОфисная мебель: красиво, комфортно, современно20:11 30.07.2024

    Офис – это то место, где его работники проводят большую часть своей жизни, а офисная мебель в Киеве представлена в ТЦ 4ROOM в достаточном ассортименте, чтобы работодатель смог обустроить помещение любого размера и назначения.

  • Шесть основных рабочих режимов современных кондиционеровШесть основных рабочих режимов современных кондиционеров11:29 27.07.2024

    Системы кондиционирования существенно шагнули вперед за последние годы, и научились массе полезного, помимо стандартного снижения температуры в помещении.


купить телефон в Одесі, Україна