DJI представила бюджетний дрон Mini 4K - відео 4K і 31 хвилина польоту за $299

23:14, 29.04.2024

DJI представила бюджетний дрон Mini 4K, головна відмінність якого від інших моделей компанії початкового рівня полягає в більш якісній камері. Нова модель має складну конструкцію, важить менше 249 г і в багатьох країнах не потребує реєстрації в компетентних органах.

Камера DJI Mini 4K підтримує запис відео 4K зі швидкістю до 30 кадрів/с і з роздільною здатністю 2,7K на швидкості до 60 кадрів/с зі збільшеним бітрейтом відео до 100 Мбіт/с, що забезпечує більш високу якість зображення.

Нова модель також має тривісний підвіс для стабілізації камери, достатню швидкість для безпечного польоту за вітру до 5-го рівня, функцію повернення на базу за GPS і підтримку режимів зйомки Quickshots.

Дальність польоту дрона з передачею відеопотоку з роздільною здатністю 1080p становить до 10 км, тривалість польоту без підзарядки досягає 31 хвилини або до 93 хвилин з комплектом DJI Fly More з трьома батареями.

Зліт і посадка дрона здійснюється простим натисканням кнопки на пульті управління. Також є датчики, що забезпечують посадку в автоматичному режимі. Для новачків у застосунку DJI є навчальні посібники з виконання польотів, а також зльоту і посадки.

Ціна дрона DJI Mini 4K становить лише $299. Комплект із трьома батареями обійдеться в $449.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна