Dyson представила навушники OnTrac зі змінними накладками за $500

00:14, 19.07.2024

Компанія Dyson, відома своїми пилососами і пристроями для догляду за волоссям, продовжує експерименти у сфері аудіотехніки. Раніше компанія поєднала в одному пристрої Zone навушники і маску для очищення повітря, а тепер представила дещо більш традиційне - накладні навушники OnTrac з шумозаглушенням і можливістю кастомізації.

Dyson OnTrac обладнані 40-мм неодимовими динаміками, які мають опір 16 Ом і підтримують діапазон частот від 5 Гц до 21 кГц. Такий самий діапазон заявлений у Dyson Zone, хоча більшість виробників обмежується діапазоном від 20 Гц до 20 кГц. OnTrac мають у своєму розпорядженні систему активного шумозаглушення: вісім мікрофонів проводять заміри зовнішнього шуму 384 000 разів на секунду; Dyson стверджує, що система справляється з шумом до 40 дБ. Цього разу виробник обмежився просто навушниками - ні маски, ні системи подачі повітря тут немає.

Dyson запропонувала чотири варіанти оздоблення OnTrac: алюміній, чорний нікель, мідь і пофарбована кіновар'ю кераміка. Доступні також змінні амбушюри і накладки на чашки навушників - і ті, і інші випускаються в семи різних кольорах. Амбушюри і накладки продаються по $49,99 за комплект. Навіть без повітряного фільтра OnTrac залишаються продуктом Dyson, тож вартість навушників становить значні $499,99, що ставить їх в один ряд із передовими моделями з функцією активного шумозаглушення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна