Google анонсувала 208-клавішну двосторонню «клавіатуру Мебіуса», з якою можна «зметикувати на трьох»

21:27, 02.10.2024

Японський підрозділ Google представив цікавий проєкт клавіатури, в якому усунуто одну "велику проблему", характерну для класичного формату - розташування клавіш тільки з одного боку. Фізична клавіатура Gboard завжди розташована правильно - вона має вигляд стрічки Мебіуса, замкнутої односторонньої поверхні.

Google не має наміру запускати "клавіатуру Мебіуса" в масове виробництво, але компанія вирішила безоплатно поділитися проєктом із людством: STL-файли для друку пристрою на 3D-принтері, прошивка і багато іншого доступні на GitHub. У жартівливому відеоролику, що супроводжує проект, показано широкий спектр варіантів використання такої 360-градусної клавіатури. Пристроєм може користуватися або один офісний працівник, або три людини одразу; а працювати він може не тільки в офісі, а й навіть у космосі.

Клавіатура містить 208 клавіш - вона складається з 26 секцій по 8 клавіш у кожній (по 4 з двох боків); клавіші механічні, з можливістю гарячої заміни і RGB-підсвічуванням на кожній. Єдиний, мабуть, недолік - відсутність бездротового варіанту. Жартівливий проєкт продовжує традицію японської філії Google щороку випускати нестандартні клавіатури: раніше він показав кепки у вигляді клавіш, клавіатуру у вигляді ложки, що гнеться, а також однокнопочну на основі азбуки Морзе.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна