Google визнала, що Pixel 6 виходять з ладу після скидання до заводських налаштувань

01:43, 04.07.2024

Google визнала наявність проблеми, яка призводить до повної непрацездатності смартфонів Pixel 6, Pixel 6 Pro і Pixel 6a після скидання до заводських налаштувань.

Користувачі смартфонів Pixel 6, Pixel 6 Pro і Pixel 6a зіткнулися нещодавно з серйозною проблемою. Останнє оновлення операційної системи, випущене наприкінці червня, викликає критичний збій при спробі скидання пристрою до заводських налаштувань. Проблема зачіпає тільки пристрої на базі процесора Tensor, повідомляє Hot Hardware. Інші моделі Pixel на даний момент не схильні до помилки.

За повідомленнями користувачів на форумах, після скидання налаштувань телефони завантажуються тільки в режимі завантажувача з повідомленням про помилку, що вказує на відсутність файлу "tune2fs". При цьому стандартні методи відновлення, такі як повторне скидання або перезавантаження, виявляються неефективними.

Google офіційно визнала помилку і заявила, що команда розробників активно працює над її усуненням. Як тимчасове рішення пропонується не використовувати пристрій 15 хвилин після перезавантаження. Однак експерти рекомендують не ризикувати й утриматися від цих дій до виходу офіційного виправлення.

Для тих, хто вже виконав скидання налаштувань, Google поки не пропонує конкретного рішення, радячи стежити за оновленнями на офіційному форумі підтримки. Представники компанії стверджують, що основна причина збою вже визначена, і виправлення має з'явитися найближчим часом. Ситуація викликала значне невдоволення серед користувачів Pixel, особливо з огляду на те, що в багатьох уже минув гарантійний термін.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна