Google зробила доступним ШІ-пошук за вмістом зображень у «Google Фото»

21:06, 07.10.2024

Минулого місяця в сервісі "Google Фото" почалося тестування функції на базі штучного інтелекту Ask Photos, яка дає змогу взаємодіяти з бібліотекою знімків, що зберігаються, за допомогою запитів природною мовою. Тепер же це нововведення поступово стає доступним користувачам зі США.

Отримати доступ до функції Ask Photos можна, вибравши відповідну вкладку на нижній панелі "Google Фото", яка з'явиться після отримання оновлення і замінить собою вкладку "Пошук". Користувачі все ще зможуть використовувати класичний пошук, але зробити це тепер можна буде тільки після спроби знайти файли, що цікавлять, за допомогою Ask Photos.

Під час першого запуску Ask Photo сервіс запропонує ознайомитися з тим, як працює нова функція, які дозволи їй потрібні, а також вказати додаткові параметри для підвищення якості пошуку. Відгуки користувачів вказують на те, що наразі Ask Photos краще справляється з пошуком на знімках людей і місць, але не дуже добре працює, якщо в запиті вказана якась подія або річ.

Google почала приймати заявки на участь у тестуванні функції Ask Photos на початку вересня. Відтоді в інтернеті з'являлися повідомлення від користувачів, яким став доступний цей інструмент у рамках програми тестування. Цього тижня Google розпочала масове розгортання інструменту Ask Photos, який доступний на пристроях, що працюють під управлінням Android та iOS.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна