Характеристики та зображення Samsung Galaxy F55 опублікували до анонсу

10:48, 14.05.2024

Samsung Galaxy F55 з'явився в популярному інтернет-магазині Flipkart, який підтвердив усі характеристики пристрою до офіційного анонсу. Samsung Galaxy F55 буде представлений 17 травня 2024 року.

Samsung Galaxy F55 буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, він отримає 8 ГБ або 12 ГБ оперативної пам'яті. Крім того, пристрій підтримує розширення віртуальної оперативної пам'яті на 8 ГБ і 12 ГБ відповідно. Користувачі зможуть встановити карти пам'яті microSD.

Смартфон отримає дисплей Super AMOLED із частотою 120 Гц. На передній панелі буде 50-мегапіксельна камера для селфі. Задня частина буде оснащена потрійною камерою, яка складається з 50-мегапіксельного основного датчика з оптичною стабілізацією зображення, 5-мегапіксельного надширококутного модуля і 2-мегапіксельного датчика. Завдяки функції подвійного запису можна навіть вести запис із передньої та задньої камер одночасно.

Серед інших функцій - швидка дротова зарядка потужністю 45 Вт, сканер відбитків пальців під поверхнею екрана на дисплеї, а також гарантовані чотири оновлення ОС Android і п'ять років оновлень безпеки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна