Huawei представила елегантні бездротові навушники FreeBuds Lipstick 2 з чохлом у формі тюбика помади

00:36, 13.04.2024

Крім оновленого ноутбука MateBook X Pro 2024 компанія Huawei сьогодні також представила нові бездротові навушники FreeBuds Lipstick 2. Вони виділяються футляром у формі тюбика губної помади, тоді як самі навушники мають вельми футуристичний дизайн.

Зарядний чохол навушників FreeBuds Lipstick 2 має декоративне гравіювання. До нього можна прикріпити ремінець, що зробить його схожим на крихітну елегантну сумочку.

Навушники FreeBuds Lipstick 2 мають сертифікат Hi-Res Audio Wireless, підтримують кодеки L2HC і LDAC (до 990 Кбіт/с, 24 біт/99 кГц) і можуть відтворювати звук із частотою від 16 Гц.

Для новинки заявляється захист IP54 від дощу і водних бризок, а також пилу. Повного заряду батареї вистачить на 5 годин звичайного використання і 3,5 години з увімкненою системою активного шумозаглушення. П'ять хвилин у чохлі-зарядці - і навушники пропрацюють ще 2 години в режимі прослуховування музики.

На Huawei FreeBuds Lipstick 2 вже приймаються попередні замовлення. Вартість новинки становить 1700 юанів ($235). Навушники пропонуються в кольорах String White (білий чохол, срібні навушники) і Phantom Black (чорний чохол, червоні навушники).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна