iPhone 17 Slim буде експериментальним і з точки зору чіпа

11:51, 27.07.2024

Згідно з останніми даними, iPhone 17 Slim буде досить дивним смартфоном. Йому приписують високу ціну, але не найвищі характеристики. Однак при цьому він буде в чомусь унікальним, оскільки отримає модем власної розробки Apple.

Нові дані говорять про те, що модем 5G від Apple може з'явитися спочатку в iPhone SE 4, який очікується в першій половині 2025 року, а потім в iPhone 17 Slim восени. При цьому інші моделі лінійки iPhone 17 все ще використовуватимуть модем Qualcomm.

Таким чином, Apple випробує свій модем на кількох моделях, хоча і вельми дивним чином, оскільки тестувати чип вона буде одночасно на найдешевшій і найдорожчій моделях нового покоління. Нагадаємо, iPhone 17 Slim зараз приписується стартова ціна в 1300 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Смартфон Google Pixel 9 показали у всіх кольорах на якісних рендерахСмартфон Google Pixel 9 показали у всіх кольорах на якісних рендерах11:47 27.07.2024

    Google готується до прем'єри нових флагманських смартфонів - Pixel 9 і Pixel 9 Pro, але ресурс Android Headlines спільно з відомим інформатором Стівом Хеммерстоффером (він відомий під ніком OnLeaks) опублікував велику кількість якісних зображень Pixel 9.

  • Опубліковано якісні рендери смартфона Samsung Galaxy A06Опубліковано якісні рендери смартфона Samsung Galaxy A0611:26 27.07.2024

    Samsung скоро представить свій новітній бюджетний смартфон Galaxy A06, але пристрій уже можна роздивитися на якісних рендерах - їх опублікував відомий інсайдер Стів Хеммерстоффер (OnLeaks) у співпраці з ресурсом Giznext.

  • Смартфони Google Pixel 9 зможуть додавати користувача на фото, де його спочатку не булоСмартфони Google Pixel 9 зможуть додавати користувача на фото, де його спочатку не було11:21 27.07.2024

    За останній час про смартфони Pixel 9, які Google представить офіційно в середині наступного місяця, стало відомо ще більше подробиць. Тепер з'ясувалося, що нові смартфони Google отримають підтримку функції "Додати мене" (Added me), яка дасть змогу легко додати зображення користувача на знімки, на яких його спочатку не було.


купить телефон в Одесі, Україна