Lenovo презентувала гібридні ШІ-рішення: результати Tech World 2024

23:30, 17.10.2024

Lenovo представила наступний етап своєї концепції «Smarter AI for All» на щорічному Tech World, що відбувся в Белвью, штат Вашингтон. 

Конференція об?єднала ключових гравців індустрії: до голови та генерального директора Lenovo Юаньціна Яна приєдналися голова та генеральний директор AMD, доктор Ліза Су; генеральний директор Intel Пет Гелсінгер; засновник та генеральний директор Meta Марк Цукерберг; генеральний директор Microsoft Сатья Наделла; засновник, президент та генеральний директор NVIDIA Дженсен Хуанг.

Lenovo презентувала рішення, послуги та пристрої, які допоможуть бізнесам у їхній трансформації та забезпечать максимальну рентабельність інвестицій у ШІ. Як і минулого року, компанія продовжує розвивати гібридний ШІ: безперешкодну, безпечну інтеграцію приватних і публічних хмар, індивідуальних і корпоративних рішень. Серед нових продуктів:

  1. Запуск Hybrid AI Advantage для підприємств — платформа дозволяє організаціям швидко обробляти дані. Рішення стало можливим завдяки співпраці Lenovo та NVIDIA. Lenovo Hybrid AI Advantage включає нову Lenovo AI Library та сховище готових до використання шаблонів, які спрощують впровадження ШІ-рішень компаніями. Lenovo AI Library охоплює різні галузі та бізнес-функції, включаючи маркетинг, ІТ-операції, розробку продуктів і обслуговування клієнтів.

  2. Наступне покоління персонального ШІ, що являє собою екосистему з: 

  • Lenovo AI Now — локального ШІ-помічника, який перетворює ПК на персоналізованих асистентів; 

  • Нового ноутбуку ThinkPad X1 2-в-1 Gen 10 Aura Edition AI, який інтегрує ШІ-функції для гібридної роботи; 

  • Lenovo Learning Zone — персональну освітню програмну платформу на основі ШІ. 

Крім того, компанія Lenovo презентувала візуальний інтерактивний модуль Lenovo AI Buddy, а також рішення для Workstation AI та систему безпеки ПК ThinkShield AI. Так, компанія пропонує найширшу на ринку екосистему гібридних можливостей ШІ – від ПК, смартфонів, пристроїв змішаної реальності, планшетів і аксесуарів, до серверів, публічних та приватних хмарних сховищ.

  1. Наступне покоління системи рідинного охолодження для серверів Lenovo Neptune для більш стійкого впровадження ШІ. Нове покоління рішень ThinkSystem забезпечує до 100% тепловідведення, включаючи сервери, які підвищують ефективність і дозволяють використовувати платформу NVIDIA Blackwell та NVIDIA GB200 на підприємствах будь-якого розміру. Зараз системи Neptune встановлені в партнерській екосистемі компанії та вже дозволяють скоротити енергоспоживання центрів обробки даних на 40%.

  2. Проєкти, які використовують можливості ШІ для соціального імпакту. Зокрема, Lenovo запустили Alzheimer's Intelligence — перший аватар-помічник для людей, які живуть з хворобою Альцгеймера та деменцією. Також компанія презентувала нове комплексне комунікаційне ШІ-рішення для людей з бічним аміотрофічним склерозом (БАС), що поєднує в собі ШІ-аватари, технологію відстеження очей та великі мовні моделі, які здатні прогнозувати поведінку користувача.

«Продовжуючи розробки, анонсовані на Tech World минулого року, ми активно впроваджували наше бачення гібридного ШІ для клієнтів і партнерів по всьому світу», — говорить Ян. «Ми вже бачимо, що ШІ покращує якість життя людей і підвищує продуктивність підприємств. Lenovo прискорює ці зміни, робить їх доступнішими. Наша стратегія — це поєднання модульності та персоналізації, що дозволить нам швидко адаптувати рішення до потреб користувачів».

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна