Lenovo презентувала новаторські пристрої зі штучним інтелектом на Lenovo Innovation World 2024

21:47, 09.09.2024

Lenovo™, світовий лідер у галузі технологічних інновацій, оголосив про свої нові досягнення на Lenovo Innovation World 2024, презентувавши серію пристроїв зі штучним інтелектом, включаючи ноутбуки ThinkPad™, ThinkBook™, Yoga™ та IdeaPad™, призначені для трансформації досвіду користувачів як в корпоративному сегменті, так і серед споживачів

Ера комп'ютерів з ШІ

Комп'ютери зі штучним інтелектом зроблять революцію в обчислювальній техніці, оскільки їхня актуальність зростатиме. Очікується, що до 2027 року 60% комп'ютерів будуть з підтримкою штучного інтелекту. Комп'ютери зі штучним інтелектом від Lenovo знаходяться в центрі цієї трансформації, використовуючи звичні взаємодії, персоналізовані великі мовні моделі та передові обчислювальні архітектури. Ці інновації роблять комп'ютерні технології більш персоналізованими, пристосовуючи їх до індивідуальних особливостей користувачів, більш продуктивними, підвищуючи ефективність робочих процесів, і більш захищеними, інтегруючи надійні функції безпеки в системи, керовані ШІ.

«У Lenovo ми завжди намагаємось вийти за межі, коли це стосується інновацій та доступності AI-технологій для кожного. Наші нові ПК з ШІ разом із проривними Aura Edition — це дійсно стрибок вперед  у наданні високоперсоналізованої, ефективної і захищеної взаємодії із комп'ютерами», — сказав Лука Россі, президент Lenovo Intelligent Devices Group. «Завдяки тісній співпраці з лідерами галузі ми переосмислюємо можливості штучного інтелекту.  Та гарантуємо, що наші користувачі зможуть використовувати весь потенціал цих технологій для підвищення продуктивності, креативності та росту в епоху штучного інтелекту.»

Надання можливостей бізнес-користувачам в еру ШІ

У комерційному сегменті для бізнес-користувачів Lenovo представили ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition, передовий бізнес-ноутбук, розроблений спільно з Intel. Цей пристрій оснащено технологією Intel® Core™ Ultra, що пропонує неперевершені можливості штучного інтелекту та дизайн, орієнтований на потреби користувача. Серія Lenovo Aura Edition включає інноваційні функції, такі як Smart Modes, які інтуїтивно адаптують продуктивність і можливості ШІ до дій користувача, і Smart Share, що дозволяє безперешкодно обмінюватися зображеннями, згенерованими ШІ, між пристроями. Smart Care надає підтримку в режимі реального часу 24/7, гарантуючи, що користувачі отримають необхідну допомогу. Завдяки розширеним можливостям штучного інтелекту ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition переосмислює продуктивність, безпеку та взаємодію з користувачем у легкому преміальному корпусі.

 

Крім того, Lenovo представила ThinkPad T14s Gen 6 AMD та ThinkBook 16 Gen 7+, оснащені процесорами AMD Ryzen™ з підтримкою ШІ, які демонструють виняткову багатозадачність, творче самовираження та енергоефективність. Додатково, Lenovo представила ThinkBook 16 Gen 7, оснащений 8-ядерним процесором Snapdragon® X Plus, який забезпечує високу продуктивність завдяки штучному інтелекту для малого та середнього бізнесу.

Lenovo також анонсували AI PC Fast Start. Рішення, розроблене, щоб допомогти організаціям швидко перейти на пристрої зі штучним інтелектом, максимізуючи рентабельність інвестицій завдяки консультаціям на основі ШІ та спрощеному розгортанню. Завдяки відзначеній нагородами підтримці Lenovo, ці сервіси прискорюють впровадження штучного інтелекту та забезпечують безперебійну роботу.

Lenovo продемонстрували концепт пристрою Lenovo Auto Twist AI PC, що переосмислює взаємодію користувача з розумною автоматизацією та штучним інтелектом. Цей пристрій має першу в галузі конструкцію з автоматичним поворотом, що поєднує в собі гнучкість на основі штучного інтелекту, розумну взаємодію та підвищену безпеку для створення безперебійної та ергономічної роботи з комп'ютером.

Розширення можливостей споживачів за допомогою технології ШІ

Для споживачів Lenovo представили кілька різних ноутбуків. Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15?, 9), розроблений у співпраці з Intel, являє собою вершину преміум-дизайну та інноваційних технологій. Цей ноутбук включає в себе ряд функцій Lenovo Aura Edition, розроблених для покращення користувацького досвіду, зокрема Smart Modes, Smart Share та Smart Care. Оснащений процесором Intel Core Ultra з високопродуктивною інтегрованою графікою та додатковим сенсорним OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2,8K, що забезпечує приголомшливе зображення, ноутбук призначений для виконання складних завдань.

Yoga Slim 7i Aura Edition

Lenovo Yoga Pro 7 (14?, 9), оснащений процесором AMD Ryzen AI 9 з продуктивністю нейронного процесора (NPU) 50 TOPS, створений для творців контенту та професіоналів, які потребують потужної багатозадачності та творчих можливостей. Він обладнаний функціями Lenovo X Power для підвищення продуктивності та ефективності. Yoga Pro 7 також оснащений 14,5-дюймовим OLED-дисплеєм PureSight Pro з приголомшливою точністю передачі кольору та різкості, що забезпечує захоплюючий візуальний досвід для дизайну і роботи з медіа.


Lenovo IdeaPad Slim 5x (14?, 9) та IdeaPad 5x 2-в-1 (14?, 9) ще більше розширюють пропозиції Lenovo у сфері штучного інтелекту для широкого кола користувачів, поєднуючи витончений дизайн із потужною продуктивністю. Ці пристрої, оснащені 8-ядерними процесорами Snapdragon X Plus, пропонують покращену продуктивність за допомогою штучного інтелекту, та універсальні форм-фактори, що робить їх придатними для широкого спектру потреб користувачів.

Lenovo продовжує розширювати лінійку ноутбуків IdeaPad з 15- та 13-дюймовими моделями IdeaPad Slim 5, які працюють на базі процесорів AMD Ryzen 7000 Series. Ці ноутбуки забезпечують високу продуктивність для багатозадачних і вимогливих програм, а також оснащені високоякісними дисплеями для творчої роботи та перегляду мультимедійних файлів. Обидві моделі вирізняються витонченим, ультратонким і легким дизайном, що робить їх ідеальними як для професіоналів, так і для студентів.

Lenovo також показали Lenovo Creator Zone – програмний комплекс на основі штучного інтелекту з моделлю Stable Diffusion 3, який дозволяє творцям користуватися текстом та прикладами зображень для створення та редагування візуального контенту, оптимізуючи творчий процес. Набір доступний на Lenovo Yoga Pro 9i, з подальшою підтримкою інших пристроїв Lenovo Yoga.

Глобальна мова роздрібного дизайну

Вітрина продукції Lenovo проілюструвала нову інноваційну глобальну мову дизайну для роздрібної торгівлі, стратегічну ініціативу, спрямовану на трансформацію клієнтського досвіду в усіх форматах фізичної роздрібної торгівлі. Ця нова мова дизайну, продемонстрована за допомогою таблиць у зоні вітрин на виставці Lenovo Innovation World, підкреслює згуртовану та захоплюючу присутність бренду, забезпечуючи єдність та послідовність у глобальних роздрібних операціях Lenovo.

Побудована на п'яти основних принципах, розроблених для того, щоб відобразити впізнавану візуальну ідентичність Lenovo за допомогою преміального відчуття, використовуючи натуральні та більш стійкі матеріали,які демонструють теплий мінімалізм і підкреслюють екосистему інноваційних продуктів Lenovo.Трансформуючи шлях клієнта за допомогою захоплюючого середовища, інтерактивних точок взаємодії та персоналізованого обслуговування, Lenovo прагне створити надихаючий та незабутній досвід для кожного клієнта, який взаємодіє з Lenovo в роздрібних магазинах.

Lenovo стає глобальним партнером Формули 1®

З 2025 року Lenovo стане глобальним партнером Формули-1, а Motorola виступатиме глобальним партнером зі смартфонів. Це багаторічне оновлення дозволить Lenovo продовжувати надавати передові технології, включаючи високопродуктивні обчислювальні рішення, сервери та периферійні пристрої для підтримки діяльності F1 як на трасі, так і віддалено. Lenovo також буде титульним спонсором двох гонок на сезон і розширить присутність брендингу на трасі разом із Motorola. Партнерство підкреслює прихильність Lenovo до інновацій та сталого розвитку, а такі ініціативи, як Lenovo Asset Recovery Service, сприяють досягненню цілей сталого розвитку F1. Разом, Lenovo і F1 досліджуватимуть технології наступного покоління, такі як комп’ютери зі штучним інтелектом, смартфони Motorola з підтримкою штучного інтелекту та рішення AR/VR, що ще більше підвищить глобальне охоплення автоспорту та залучення вболівальників.

Теги:LenovoIFA

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна