У Львові на АЗК ОККО відкрився корнер АЛЛО Express

02:14, 20.06.2024

Павербанки, ноутбуки, планшети, зарядні станції, електротранспорт, акустику, техніку для дому чи краси тощо – все це можна знайти та замовити на маркетплейсі allo.ua та забрати за новою адресою у Львові. 9 червня відкрився корнер АЛЛО Express на території АЗК ОККО, що знаходиться на одній з найдовших львівських вулиць. Відтепер львів'яни та гості міста на Личаківській, 152-Б, зможуть отримати свої онлайн-замовлення та одночасно заправити своє авто, прямуючи додому чи на роботу. Це вже друга точка видачі АЛЛО Express у Львові: першу було відкрито в кінці грудня на вул. Стрийській, 45-Ж. Загалом у Львові працюють 13 магазинів мережі АЛЛО, яка складається на сьогодні з 304 магазинів.

АЛЛО Express – це точки видачі онлайн-замовлень АЛЛО, які мають меншу площу та мінімальний асортимент товарів, але впізнаваний дизайн. В АЛЛО Express можна отримати товари продавця АЛЛО, замовлені на сайті allo.ua чи у мобільному застосунку АЛЛО. Доставка замовлень здійснюється безкоштовно – як і в усі інші магазини АЛЛО. Клієнти, які до 30 червня вкажуть нову адресу для доставки замовлення від 4999 гривень, отримають додатковий кешбек – 500 АЛЛО Грошей.

«Відкриття АЛЛО Express – це стратегічне завдання компанії у поточному році. Ми відкриваємо точки видачі там, де відсутні магазини АЛЛО, адже для значної кількості клієнтів є потреба швидкого і зручного отримання онлайн-замовлень. Корнер на АЗК ОККО – це чудова можливість для львів'ян-автомобілістів безкоштовно забирати покупки просто по дорозі і зекономити час, заправляючи своє авто», – коментує Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

В АЛЛО Express на Личаківській можна придбати найпотрібніші аксесуари: навушники, павербанки, картки пам'яті, захисне скло та плівку для екрана, стартові пакети телеком-операторів, автотовари, рації, саперні лопатки та все, що може раптово знадобитися. Експерти АЛЛО проконсультують щодо повного асортименту інноваційної техніки та аксесуарів, який можна замовити на маркетплейсі АЛЛО безпосередньо з АЛЛО Express. За потреби клієнтам допоможуть із налаштуванням нового гаджета, активацією ліцензійних програм чи додатковою гарантією. Новий АЛЛО Express працює з 09:00 до 21:00.

Тренд, коли українці дедалі частіше віддають перевагу онлайн-замовленням, триває. Майже половина продажів АЛЛО припадає на онлайн, тому кожному клієнту важливо надати можливість отримувати замовлення поряд із домом чи місцем роботи. З літа 2023 року у Київській та Львівській областях вже відкрито сім точок видачі АЛЛО Express, причому три з них – у форматі корнера.

ОККО та АЛЛО є партнерами національної програми лояльності Fishka, клієнти можуть використати кешбек, який отримують під час заправки автомобілю на АЗК ОККО, при оплаті онлайн-замовлення АЛЛО. Також традиційно клієнти АЛЛО можуть скористатися програмою лояльності АЛЛО Гроші. В АЛЛО кешбек за обома програмами лояльності поєднано, тож клієнти під час однієї покупки можуть списати бали з них обох. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна