Найкращі моделі Xiaomi: керівництво з вибору смартфона

12:57, 24.08.2024

Китайський бренд Xiaomi на ринку мобільних пристроїв з 2010 року. Компанія виробляє телефони, планшети, ноутбуки, систему розумного будинку. У 2022 посіла третє місце за обсягом продажів. 

Такого високого відсотка не досяг жоден з інших технологічних гігантів.

Xiaomi створила понад сто моделей електронних пристроїв. Як вибрати серед них підходящу? І коли знадобиться сервіс ремонту телефонів у Києві. Про це поговоримо в статті нижче.

  1. Флагмани обладнані потужними процесорами. Також мають хороші камери, батареї та багато додаткових функцій. Вони більшого розміру з бездротовою зарядкою, відео прискорювачами та провідною системою охолодження. Їх слабке місце ? АКБ. Аккумулятор постійно знаходиться під значним навантаженням, схильний до зносу. Смартфон починає швидко сідати, сильно грітися. В такому випадку радимо полагодити смартфон Xiaomi в сервісному центрі 2Мас та замінити браковану запчастину на нову оригінальну. 
  2. Redmi з'явилися у 2013 році як суббренд. Це більш бюджетний варіант в порівнянні з попередніми пристроями. У 2019 році Redmi стали окремою дочірньою компанією. Все через те, що ці моделі користуються шаленою популярністю серед користувачів. Вразливість криється в матеріалі корпуса, який легко деформується після удару. Тому радимо одразу після придбання нового девайсу купити міцний чохол з м’якою устілкою всередині для попередження подібного недоліку. Також цей аксесуар захистить телефон від подряпин, сколів. 
  3. POCO ? окремий бренд Xiaomi, який почав своє існування в 2018. Фішки цих девайсів: значний обсяг пам'яті, преміальна якість комплектуючих.

Усі пристрої Xiaomi працюють на ОС Android з оригінальною оболонкою MIUI. Це своєрідне доповнення для підвищення продуктивності. Кожне оновлення MIUI направлене на покращення швидкодії системи.

На що треба звернути увагу при виборі нового девайсу?

Xiaomi випускає все: прості телефони, які підходять людям старшого покоління для дзвінків та відправки текстових повідомлень та потужні моделі для просунутих користувачів. Хочеться компактний телефон, зверніть увагу на Redmi Note 12S з діагоналлю матриці 6,43 дюйма. Хочете професійну камеру? Тоді підійде Xiaomi 14 Ultra з 4 модулями по 50 МПікс. 

Перед вибором гаджету радимо ознайомитись з основними характеристиками та вивчити, які конкретно підходять. Про це трохи докладніше.

  • Якщо полюбляєте мінімалізм та преміальну якість, то придивіться до класичних білих та чорних корпусів зі скла або кераміки. Також сюди додамо (лавандовий POCO C65, зелений Redmi A3), більш яскраві (жовтий POCO X6 Pro, золотий Redmi Note 12).
  • Діагональ дисплею на всіх гаджетах від 6 до 7 дюймів. Важливу роль грають тип LCD (iPS, Retina, Amoled), частота оновлення та роздільна здатність екрана. Наприклад iPS встановлюється в більш бюджетні моделі. Особливість ? природна передача кольору та невелике навантаження на очі. Retina та Amoled  вважаються найдорожчими матеріалами. Їх часто можна зустріти у флагманах не тільки Xiaomi, а в інших брендах (Apple, Samsung). Ці модулі мають характерний недолік ? вигорання та биті пікселі. Ці артефакти часто можливо помітити в телефонах, які працюють не один рік.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна