Навіть конференція не знадобилася: Apple представила новий iPad mini

20:02, 15.10.2024

Apple представила новий iPad mini, який тепер оснащений чипом A17 Pro і підтримує нову систему Apple Intelligence. Оновлений планшет сьомого покоління зберіг свій компактний 8,3-дюймовий дизайн, пропонуючи при цьому поліпшення продуктивності та нові можливості.

За даними Apple, чип A17 Pro забезпечує приріст продуктивності центрального процесора на 30% і графічного процесора на 25% порівняно з попереднім поколінням.

Новий iPad mini також отримав підтримку Apple Pencil Pro, який представляє чутливість до тиску, тактильний зворотний зв'язок і управління жестами. Інші поліпшення включають підтримку Wi-Fi 6E, більш швидку передачу даних USB-C і поліпшену 12-мегапіксельну ширококутну камеру з Smart HDR 4.

Apple Intelligence пропонує інструменти письма, генерацію зображень і поліпшену автоматизацію завдань. Система використовує як обробку на пристрої, так і хмарні моделі. Перший набір функцій Apple Intelligence буде доступний англійською мовою цього місяця після виходу iPadOS 18.1.

Новий iPad mini з Wi-Fi коштує від $500 за 128 ГБ флеш-пам'яті (удвічі більше від мінімального об'єму пам'яті попереднього покоління) і $650 за модель з Wi-Fi і модемом. Новий iPad mini також доступний з 256 ГБ і 512 ГБ пам'яті.

Попередні замовлення приймаються вже сьогодні, а продажі стартують 23 жовтня. Новий Smart Folio доступний за ціною 60 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна