Nothing натякнула на швидкий анонс нового пристрою - це може бути дебютний смартфон CMF by Nothing

23:44, 03.06.2024

Компанія Nothing, відома своїми смартфонами з підсвічуванням, опублікувала в соцмережі X тизерне зображення невеликої частини нового пристрою, з якої складно скласти уявлення, про що йдеться. У наступному пості компанія помістила смайлики телефону і шурупа, що зовсім не прояснює ситуацію.

Як вважає блогер Gadget Bits, мова може йти про перший смартфон суббренду CMF by Nothing, вироби якого відрізняються від пристроїв Nothing простішим мінімалістичним дизайном і доступнішою ціною. Хоча продукти бренду CMF by Nothing зазвичай розміщуються на його сторінці, немає нічого незвичайного в тому, що компанія Nothing розмістила тизер про майбутній пристрій CMF на своїй сторінці.

Згідно з даними Gadget Bits, новий смартфон буде оснащений процесором Dimensity 7200, 6 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR4X і флеш-накопичувачем UFS 2.2 ємністю 128 або 256 Гбайт з можливістю розширення. OLED-дисплей з діагоналлю 6,7 дюйма підтримуватиме частоту оновлення 120 Гц. Основна камера смартфона отримає два сенсори з роздільною здатністю 50 Мп. Задня панель пристрою буде виконана з полікарбонату з обробкою зі штучної шкіри. Акумулятор ємністю 5000 мАг отримає швидку зарядку на 33 Вт.

Раніше ресурс 91mobiles повідомив, що CMF by Nothing готує до випуску смартфон під назвою CMF Phone (1), який пропонуватимуть за ціною від 12 000 рупій (близько $144). Цілком можливо, що йдеться про один і той самий пристрій.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна