Нові цифрові документи в Дії — свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

22:31, 10.09.2024

Розширюємо перелік цифрових документів у застосунку. Відтепер свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені завжди у вашому смартфоні — у Дії. Більше не доведеться шукати оригінали, коли працевлаштовуєтесь, оформлюєте пільги чи підтверджуєте зміну прізвища.

А ще свідоцтво про народження дитини будь-якого віку підтягуватиметься автоматично за податковим номером. Достатньо авторизуватися в застосунку — і воно з’явиться в переліку документів. Це особливо актуально батькам, які змінювали особисті дані після народження дитини.

Свідоцтва підтягнуться в Дію автоматично, якщо:

  • у Державному реєстрі актів цивільного стану громадян є інформація про свідоцтво та в документі вказано податковий номер
  • ви громадянин України віком 14+ і маєте верифікований податковий номер

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Лига Европы 2024/2025: что нового в текущем сезонеЛига Европы 2024/2025: что нового в текущем сезоне22:21 10.09.2024

    Новый еврокубковый сезон — новые правила. Лига Европы 2024/2025 не будет включать группово этап. Вместо него проведут общий, он же лиговый. Количество участников турнира увеличено.

  • Автофорт - правильний агрегатор квитків на автобус: прямі рейси та покупка онлайнАвтофорт - правильний агрегатор квитків на автобус: прямі рейси та покупка онлайн22:04 10.09.2024

    Подорожі та переїзди з країни в країну - це пригода, і ніщо не повинно затьмарювати ваш досвід. Коли йдеться про планування та бронювання авіаквитків, прямі рейси та заздалегідь куплені квитки стають вашими надійними супутниками.

  • Рассылка СМС для магазина одеждыРассылка СМС для магазина одежды22:11 09.09.2024

    Продажа вещей — прибыльный бизнес, но это занятие требует комплексного подхода. В первую очередь магазину одежды необходимо обойти многочисленных конкурентов. Сделать это в эпоху онлайн-торговли не так просто, как может показаться.


купить телефон в Одесі, Україна