Обираємо електричний конвектор: Додатковий обігрів для квартири або офісу

20:31, 13.10.2024

В умовах зниження температури взимку або в прохолодну погоду додатковий обігрів може зробити життя комфортнішим і забезпечити більш оптимальні умови проживання або роботи. При цьому обігрівач конвектор електричний - це один із найефективніших способів швидко підвищити температуру в приміщенні до комфортної.

Магазин техніки Vencon пропонує покупцям великий вибір конвекторів, але в асортименті присутні і інші типи обігрівачів про які мусимо згадати та , їхні особливості та переваги.

Типи обігрівачів для квартири або офісу

Розглянемо ті, що легко монтувати або можна переміщати по локації:

Радіатори масляні

  • Особливості. Масляні радіатори мають розподілені канали, які нагріваються від електрики. Вони підходять для тривалого обігріву та утримують тепло після вимкнення.
  • Переваги. Дуже ефективні для тривалого обігріву, стійкі до перегріву, а також безшумні.

Конвектори

  • Особливості. Конвектори розігрівають повітря, після чого воно піднімається і нагріває приміщення. Вони зазвичай легкі, портативні та не потребують складної установки.
  • Переваги. Ефективно розподіляють тепло, швидко нагрівають приміщення, не виділяють запаху і практично безшумні. Покупець може обрати конвектор електричний настінний або варіант з колесами для легкого переміщення в приміщенні.

Інфрачервоні обігрівачі

  • Особливості. Ці обігрівачі випромінюють інфрачервоне тепло, яке нагріває предмети і поверхні в приміщенні, а не повітря. Вони не займають багато місця і легко встановлюються.
  • Переваги. Економлять електроенергію, ідеальні для обігріву певної зони, швидко нагрівають предмети.

Керамічні обігрівачі

  • Особливості. Використовують керамічний нагрівальний елемент для розподілу тепла. Вони досить компактні та ефективні.
  • Переваги. Швидко нагріваються, регулюються термостатом, безпечні для використання в спальних кімнатах.

За якими критеріями слід обирати додаткове опалення?

Під час вибору електричного обігрівача важливо враховувати такі поради:

  1. Ефективність і розмір приміщення. Слід визначити, для якої площі приміщення потрібен обігрівач, і вибрати модель, яка може забезпечити необхідний рівень тепла.
  2. Енергоефективність. Бажано переконатися, що обігрівач має сертифікати енергоефективності, щоб зменшити витрати на електроенергію.
  3. Безпека. Варто приділяти увагу вбудованим функціям безпеки, таким як запобігання перегріву та автоматичне вимкнення.
  4. Мобільність. Якщо потрібно періодично переміщати обігрівач, можна вибрати легку і портативну модель.
  5. Термостат і таймер. Обігрівачі з регульованим термостатом і таймером дають змогу зменшити споживання електроенергії та зручно керувати обігрівом.

Зробивши правильний вибір обігрівача, можна створити комфортні умови в приміщенні, зменшуючи споживання енергії та витрати на опалення. Слід бути обережними і завжди дотримуватися інструкцій виробника під час використання електричних приладів для забезпечення безпеки. Обрати и придбати обладнання для обігріву допоможе магазин побутової техніки для дому Венкон. У них в асортименті лише електричних конвекторів більше 500 моделей від брендів Термія, Atlantic, Tesy, Cooper&Hunter, Ardesto та інших.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна