Опубліковано нові якісні рендери Samsung Galaxy S25 Ultra

19:08, 27.08.2024

Інсайдер Ice Universe на своїй сторінці в Weibo опублікував нові рендери майбутнього флагмана Samsung Galaxy S25 Ultra. На двох картинках показано фронтальну панель і бічну рамку, але, за словами самого інформатора, продемонстровано не всі особливості пристрою.

"Рендер S25 Ultra, поки не ідеальний, вигин біля задньої кришки ще не показаний", - написав Ice Universe. Ймовірно, йдеться про те, як бічна рамка переходить у кришку - цей момент ще не опрацьований на рендерах. Утім, поки немає зображення і самої кришки.

Офіційна прем'єра Samsung Galaxy S25 Ultra, як і всієї флагманської лінійки, очікується на початку 2025 року. Смартфон отримає потужну платформу Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy. Явно відбудуться поліпшення екрана і камери, але найголовніше - зовнішній вигляд: уперше за довгий час апарат позбудеться корпусу з прямими кутами.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Ексклюзивні відомості про новинки йому зливають джерела у відділі досліджень і розробок південнокорейського гіганта.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна