Перший мільйон українців вже відкрили картки «Національного кешбеку» в ПриватБанку

22:06, 29.09.2024

Сьогодні понад мільйона українців вже відкрили в ПриватБанку спеціальні цифрові картки Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні». Ця картка дає можливість отримувати кешбек за купівлю вітчизняних товарів за державною програмою “Національний кешбек” та додатковий 10% кешбек від ПриватБанку та Mastercard за розрахунки цією карткою.

Оформити картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», можна безкоштовно за кілька кліків у мобільному застосунку чи вебверсії Приват24. Після оформлення картки потрібно оновити застосунок Дія, вибрати послугу «Національний кешбек» і картку ПриватБанку для отримання коштів від держави.

Для клієнтів ПриватБанку, які до кінця жовтня 2024 року відкриють картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», діє додатковий кешбек 10% в програмі лояльності «Привіт» у Приват24. Він нараховуватиметься на суму оплат цією карткою за комуналку, квитки на транспорт, медичні послуги, мобільний зв’язок тощо.

Державна програма «Національний кешбек» стартувала 2 вересня 2024 року та надаватиметься за оплати платіжною карткою ПриватБанку (Картка для виплат, картка «Універсальна» тощо) товарів українського виробництва у продавців, зареєстрованих у програмі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Як вирішити проблему великих сосківЯк вирішити проблему великих сосків22:01 29.09.2024

    Анатомічна форма грудей, включаючи соски, є індивідуальною особливістю кожної людини. Однак деякі жінки та чоловіки відчувають психологічний або фізичний дискомфорт через розмір або форму своїх сосків. Іноді це може викликати незадоволення зовнішнім виглядом чи впливати на здоров'я.

  • Хто з підприємців частіше користується смартфоном замість POS-терміналаХто з підприємців частіше користується смартфоном замість POS-термінала23:46 25.09.2024

    З початку 2024 року вже понад 6 тис українських підприємців підключили прийом безготівкової оплати за допомогою смартфона та стали активними користувачами застосунку “Термінал” від ПриватБанку.

  • Як доглядати за ноутбуком? Поради майстрів сервісного центру Fresh ITЯк доглядати за ноутбуком? Поради майстрів сервісного центру Fresh IT22:20 25.09.2024

    Список несправностей, з якими стикаються власники ноутбуків, може бути дуже довгим. Однак є кілька компонентів, які виходять з ладу найчастіше. Про них розповіли фахівці сервісного центру Fresh IT, які спеціалізуються на ремонті ноутбуків у Харкові та дають гарантію не тільки на встановлені компоненти, а й на проведені роботи.


купить телефон в Одесі, Україна