Представлено бездротові навушники Apple - Beats Solo Buds

23:38, 30.04.2024

Крім накладних Beats Solo 4 за 200 доларів Apple представила сьогодні і Beats Solo Buds - найдешевші повністю бездротові навушники компанії.

Новинка коштує всього 80 доларів, і це досить скромно для Apple. Звісно, тут немає активного шумозаглушення, але зате є всі базові функції навушників Apple, відомий бренд, небанальні кольори і значна автономність, хоча і з підступом.

На сайті Beats зазначено, що навушники здатні пропрацювати до 18 годин. Це дуже багато для навушників такого класу, і можна було б подумати, що йдеться про час з урахуванням чохла, хоча тоді б це було дуже мало. Але ні. Solo Buds дійсно на голову перевершують майже всі інші навушники цього типу і справді можуть працювати до 18 годин без підзарядки у футлярі. Однак є той самий підступ. І полягає він у тому, що футляр не містить власного акумулятора. Так, сам футляр завдяки цьому дуже компактний і легкий, але в підсумку сумарно користувач програє в автономності порівняно з класичним компонуванням.  

Навушники важать по 5,7 г кожен, а футляр - 22 г. На вибір є чотири кольори: чорний, сірий, пурпурний і червоний, причому в останньому випадку футляр прозорий.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна