Представлено бездротові відкриті навушники Nothing Ear (open) з автономністю до 30 годин

22:14, 24.09.2024

Nothing представила Ear (open) - свої перші бездротові навушники відкритого типу, як можна здогадатися з назви. Їх вирізняє конструкція із завушниками і характерний стиль Nothing з частково корпусом. Навушники позбавлені системи шумозаглушення, бо адресовані користувачам, які звикли чітко орієнтуватися в просторі та вважають важливим комфорт протягом дня.

У Nothing розробили систему Sound Seal зі спрямованими динаміками, яка запобігає витоку звуку та забезпечує конфіденційність; зручна посадка забезпечується триточковою системою балансування та силіконовими завушниками. Кожен навушник має масу 8,1 г; самі навушники і футляр для них пропонують захист від пилу і бризок за стандартом IP54.

Nothing Ear (open) обладнані 14,2-мм титановими драйверами і підключаються через Bluetooth 5.3 з підтримкою сполучення двох пар пристроїв. Кожен навушник має на борту два мікрофони, елементи управління для відтворення мультимедіа, управління викликами і регулювання гучності; підтримується технологія Clear Voice 3.0. Nothing Ear (open) працюють із застосунком Nothing X - тут можна налаштовувати профілі еквалайзера, ділитися ними, встановлювати елементи управління та оновлювати прошивку. Підтримується мережа Find My, є режим низької затримки для ігор і навіть підключення до ChatGPT, але для нього потрібен телефон Nothing.

Акумуляторів ємністю 64 мА-год у Nothing Ear (open) вистачить на 8 годин автономної роботи; ресурс футляра з батареєю на 635 мА-год збільшує цей показник до 30 годин. Зарядка здійснюється через USB Type-C, бездротовий варіант відсутній. Nothing Ear (open) випускаються тільки в білому кольорі і пропонуються за $149; попередні замовлення на сайті виробника приймають відсьогодні, старт продажів заплановано на 1 жовтня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Алло представляє навушники, смартгодинники та кулери від бренду Black SharkАлло представляє навушники, смартгодинники та кулери від бренду Black Shark15:33 13.09.2024

    Маркетплейс Алло представляє світові інновації на ринку, а також відкриває новинки українцям. У вересні на сайті та у мобільному застосунку з'явилися навушники, смартгодинники та мобільні кулери Black Shark, новинки частково представлено й у магазинах ритейлера.

  • Представлено Apple AirPods 4 - навушники доступні у двох версіяхПредставлено Apple AirPods 4 - навушники доступні у двох версіях21:08 09.09.2024

    Компанія Apple представила бездротові навушники AirPods четвертого покоління. У AirPods 4 компанія трохи змінила форму навушників, щоб зробити їх ще комфортнішими.

  • Bang & Olufsen представив бездротові навушники Beoplay H100 за $1549Bang & Olufsen представив бездротові навушники Beoplay H100 за $154922:38 03.09.2024

    Виробник люксових аудіопристроїв Bang & Olufsen відомий використанням дорогих матеріалів, що робить їхню продукцію досить дорогою. Як правило, накладні та внутрішньоканальні навушники бренду коштують дорожче аналогів від багатьох конкурентів, і новинка, представлена цього тижня, не стала винятком.


купить телефон в Одесі, Україна