Представлено бюджетний смартфон Redmi A3x з чіпом Unisoc T603

00:08, 08.06.2024

У лютому цього року компанія Xiaomi випустила смартфон Redmi A3. Тепер без зайвого галасу був представлений апарат Redmi A3x, який поповнить асортимент найдоступніших моделей бренду.

Redmi A3x отримав РК-дисплей з діагоналлю 6,71 дюйма, який підтримує роздільну здатність 1650 x 720 пікселів. Використовується панель з частотою оновлення 90 Гц і піковою яскравістю 500 кд/м2. У верхній частині дисплея є краплеподібний виріз, в якому встановлена 5-мегапіксельна фронтальна камера. На тильному боці корпусу розташована 8-мегапіксельна основна камера.

Смартфон поставляється з восьмиядерним мікропроцесором Unisoc T603 (два ядра Cortex-A75 з частотою до 1,6 ГГц і шість ядер Cortex-A55 з частотою до 1,6 ГГц). Для обробки графіки передбачено прискорювач Mali-G57 MP1. Апарат буде доступний у версіях з 3 або 4 Гбайт оперативної пам'яті та накопичувачем на 64 або 128 Гбайт. Автономність забезпечує акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю до 10 Вт. На деякі ринки пристрій поставлятиметься без адаптера живлення.

Сканер відбитків пальців інтегрований у кнопку живлення на бічній стороні корпусу, підтримується встановлення двох SIM-карт. Для підключення гарнітури передбачено 3,5-міліметровий роз'єм. Апарат працює під управлінням Android 14. Виробник обіцяє поставляти оновлення програмної платформи два роки, а безпеки - три роки. Покупці зможуть вибирати між чорним, білим і зеленим варіантами колірного виконання корпусу. Роздрібна вартість новинки ще не була озвучена.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна