Представлено iOS 18: іконки можна рухати як на Android, повна кастомізація робочого столу

01:44, 11.06.2024

Сьогодні компанія Apple представила iOS 18, наступне велике оновлення операційної системи для iPhone.

В iOS 18 представлено нові інструменти налаштування головного екрана. Значки додатків тепер підтримують темний режим, більше того, користувачі можуть фарбувати їх у власний колір, щоб створити унікальний зовнішній вигляд. Додатки тепер також можна вільно переміщати по "Головному екрану", як це реалізовано давно на Android.

Центр управління перероблений і отримав широкі можливості кастомізації, з'явилася нова галерея. Розробники тепер можуть надавати інструменти зі своїх додатків у Центрі управління.

Блокування за Face ID можна поставити на будь-який додаток. Користувачі можуть ховати додатки в папку, яка заблокована за Face ID. В iOS 18 можна поміняти кнопки в кутах екрана блокування. З'явилася функція приховування додатків.

У "Повідомленнях" користувачі можуть реагувати будь-якими смайликами. Також можна планувати надсилання повідомлень пізніше, форматувати текст жирним шрифтом, курсивом, підкресленням і закресленням. Нові текстові ефекти дають змогу виділити слова і фрази за допомогою автоматичних речень.

Перша бета-версія iOS 18 для розробників доступна вже сьогодні, публічна бета-версія з'явиться пізніше, а офіційний реліз для всіх відбудеться восени.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • iOS 18 запропонує лише бета-версію ШІ - так Apple убезпечить себе на випадок проблемiOS 18 запропонує лише бета-версію ШІ - так Apple убезпечить себе на випадок проблем23:57 26.05.2024

    Компанія Apple готується представити довгоочікувані функції штучного інтелекту в iOS 18 і macOS 15. Однак ці функції спочатку будуть випущені з позначкою "попередня версія", що може бути показником того, що Apple не встигла повністю підготувати всі заплановані можливості ШІ до повноцінного релізу, повідомляє Марк Гурман (Mark Gurman) з Bloomberg.

  • Samsung випустила One UI 7 для Galaxy S24 UltraSamsung випустила One UI 7 для Galaxy S24 Ultra14:24 08.05.2024

    На серверах Samsung виявилася нова прошивка для Galaxy S24 Ultra. Вона позначена номером S928BXXU2BXE2 і містить у собі інтерфейс One UI 7 на базі Android 15.

  • В iOS 18 оновляться багато стандартних додатків і домашній екранВ iOS 18 оновляться багато стандартних додатків і домашній екран00:20 29.04.2024

    У міру наближення анонсу iOS 18 про нову версію мобільної операційної системи Apple стає відомо більше інформації. Цього тижня журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman) поділився своїми очікування щодо того, що розробники реалізують в iOS 18.


купить телефон в Одесі, Україна