ПриватБанк запустив інтелектуальну програму персональних знижок та кешбеків “Привіт” в Приват24

23:51, 14.05.2024

Вже у травні понад 18,5 мільйонів клієнтів ПриватБанку отримають пропозиції вигідних покупок та персональних знижок і кешбеків від топових українських брендів та компаній в новій програмі лояльності “Привіт”, що тепер є у кожному Приват24.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, “Привіт” - це перша на банківському ринку інтелектуальна персоналізована програма лояльності, що розроблена командою банку для того, щоб клієнти змогли користуватися найбільш цікавими, “найтвоїшими” пропозиціями від різних брендів, на відміну від поширених на ринку стандартних кешбеків. Вона підбирає для кожної людини саме ті пропозиції, які співпадають з її споживчими, платіжними звичками, географією проживання та навіть зміною пори року чи необхідністю “перевзути” авто.
 
"Привіт” - програма лояльності, що заснована на інтелектуальних алгоритмах, ШI та аналізу споживчої поведінки клієнта - стане технологічним проривом на українському банківському ринку та допоможе нам зробити обслуговування клієнтів насправді персональним, - відзначає Дмитро Мусієнко. - Ми впевнені, що клієнти будуть у захваті від можливості користуватися “найтвоїшими” знижками та кешбеками, а наші партнери з торговельних мереж та сервісних компаній можуть запропонувати українцям більш доступні умови придбання необхідних для повсякденного життя товарів та послуг”.

Наявні пропозиції знижок та кешбеків від партнерів програми лояльності можна завжди знайти в меню “Привіт” мобільного застосунку чи веб версії Приват24. Перелік доступних покупок від постійних та нових партнерів програми оновлюються щодня. Пропозиції вигідних покупок діють від декількох днів до місяця.

Щоб заощаджувати кошти, достатньо активувати пропозицію в програмі “Привіт” та відразу ж отримувати кешбеки та робити покупки зі знижками. Кількість активованих пропозицій не обмежена. Кешбек чи знижка надається автоматично від кожної оплати карткою ПриватБанку в період дії пропозиції партнера та активується під час оплати товару. Усі нові пропозиції, які оновлюються щоденно, та вже активовані знижки доступні в “Привіт” у Приват24.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Какое будущее у поисковых систем?Какое будущее у поисковых систем?00:28 13.05.2024

    Будущее поисковых систем обещает много инноваций и изменений. Вот некоторые из возможных развитий: Искусственный интеллект (ИИ) и машинное обучение: поисковые системы будут использовать ИИ для предоставления более точных и релевантных результатов...

  • Українські підприємці можуть відкрити рахунок в ПриватБанку онлайн за допомогою Дія.ПідписУкраїнські підприємці можуть відкрити рахунок в ПриватБанку онлайн за допомогою Дія.Підпис10:07 10.05.2024

    ПриватБанк запустив для українських підприємців, які відкривають свій рахунок ФОП через сайт банку, можливість зробити це декілька кроків як за допомогою Smart ID та КЕП ПриватБанку, так і через Дія.Підпис державного сервісу Дія.

  • Безпечний месенджер Signal запідозрили в роботі на уряд СШАБезпечний месенджер Signal запідозрили в роботі на уряд США01:00 09.05.2024

    Служба обміну зашифрованими повідомленнями Signal є вкрай популярною серед користувачів, які дбають про конфіденційність своїх листувань. Його завантажили понад 100 млн користувачів, а серед його прихильників значаться такі постаті як Едвард Сноуден (Edward Snowden) та Ілон Маск (Elon Musk).


купить телефон в Одесі, Україна