Samsung Galaxy Z Fold6 показався на відео у формі макета - його порівняли з попередником

11:38, 15.06.2024

Презентація складних смартфонів Galaxy Z Fold6 і Z Flip6 відбудеться тільки 10 липня, але вже зараз можна оцінити дизайн і розміри майбутнього складного флагмана Samsung. Відео, що з'явилося на YouTube, підтверджує те, що раніше можна було побачити на численних рендерах пристрою, які втекли в Мережу. Автор ролика порівнює макет Samsung Galaxy Z Fold6 зі справжнім Z Fold5, і відмінності в корпусах вельми помітні.

Насамперед в очі кидається більш "незграбна" форма пристрою, що нагадує Galaxy S24 Ultra. Зовнішній екран Galaxy Z Fold6 став ширшим, а рамки - тоншими, ніж у попередника. Рамки основного дисплея також зменшилися, хоча різниця і не така помітна. У дизайні рами розробники відмовилися від заокруглень і кривизни, але конструкція шарнірів візуально залишилася без змін. Новий "острів" для камери має чистіший дизайн, а лінзи камери розташовані на одному рівні з ним.

Galaxy Z Fold6 приблизно на міліметр тонший за свого попередника: товщина Z Fold5 становить 13,5 мм, а Z Fold6 - 12,5 мм. Наскільки ця зміна вплине на зручність користування пристроєм, покаже час.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна