Samsung One UI 6.1.1 поширює нові функції Galaxy АІ на ще більшу кількість пристроїв

21:31, 09.09.2024

Samsung Electronics оголосила про розширення One UI 6.1.1, яке стане доступним на більшій кількості пристроїв Galaxy. Цього місяця нові функції штучного інтелекту смартфонів Galaxy Fold6 і Flip6 стануть доступними на Galaxy S24, S23, S23 FE, Fold5, Flip5 і Tab S9. Завдяки останнім функціям для спілкування, продуктивності та творчості, оновлена ОС покращить мобільний досвід користувачів, подарувавши їм більше можливостей.

Інтуїтивне та безбар’єрне спілкування

Спілкуватися з кимось іншою мовою стало ще простіше завдяки Galaxy AI. Перекладач пропонує режим прослуховування й односторонній переклад — функцію можна використовувати під час лекції, якщо спікер говорить іншою мовою. За допомогою Chat Assist користувачі можуть легко створювати електронні листи, пости в соціальних мережах за допомогою Генератора текстів. Достатньо ввести кілька ключових слів, і Galaxy AI згенерує повне повідомлення на основі тональності та особистого стилю. Функція Згенерованих відповідей, яка раніше була доступна лише на Galaxy Flip6, тепер з'явиться і на пристроях серії Galaxy S24, функція буде доступна при підключенні Galaxy Watch7 або Galaxy Watch Ultra до смартфона.

Потужна продуктивність будь-де

Останнє розширення функцій Galaxy АІ може перетворити будь-який пристрій Galaxy на потужний інструмент для підвищення продуктивності. Функція Note Assist спростить роботу з нотатками, дозволяючи перекладати та створювати стисле резюме зустрічей, а нещодавно додана функція транскрипції швидко створить нотатки на основі голосових записів. Для додаткової зручності функція Перекладу PDF зі збереженням формату дозволяє легко перекладати й накладати текст у PDF-файлах або навіть перекладати текст на зображеннях і графіках. А функція Ескіз на зображення допомагає створювати кілька варіантів зображення за допомогою звичайного малюнку. Розширені можливості Circle to Search від Google не тільки швидко генерують результати пошуку, а й можуть розв'язати складні математичні задачі. А ще – розпізнавати звуки за допомогою Sound Search.

Творити стало ще простіше

Galaxy AI дає змогу створювати контент професійного рівня, незалежно від того, чи ви профі, чи аматори. Миттєво створюйте портрети в різних стилях, на кшталт 3D-мультфільму або акварелі, за допомогою Портретної студії. А якщо скористатись Миттєвою сповільненою зйомкою можна легко сповільнити відео, а потім швидко зберегти та поділитися ним у кілька кліків.

Доступність

Оновлення програмного забезпечення для серії Galaxy S24 розпочалося в Кореї 5 вересня, з 9 вересня буде доступним у Північній Америці та Європі. Оновлення ПЗ для інших пристроїв Galaxy та країн будуть доступними протягом найближчих тижнів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна