Samsung представляє Galaxy Fold6 і Flip6 – нові можливості Galaxy AI

19:57, 10.07.2024

Samsung Electronics Co., Ltd. представила нові складані смартфони Galaxy Fold6 і Galaxy Flip6, а також навушники Galaxy Buds3 і Galaxy Buds3 Pro на презентації Galaxy Unpacked у Парижі.

На початку цього року Samsung відкрила еру мобільного штучного інтелекту, представивши Galaxy AI. Серія складаних Galaxy розпочинає нову главу в розвитку штучного інтелекту, використовуючи найбільш універсальний і гнучкий формфактор, щоб ще краще розкрити унікальні можливості смартфонів. Незалежно від того, чи використовуєте ви великий екран Fold, зовнішній екран FlexWindow на складаному Flip або культовий режим FlexMode, – складані смартфони Galaxy пропонують більше можливостей для максимального використання штучного інтелекту.

Щоб поринути у нову еру спілкування, продуктивності та творчості, Galaxy AI використовуватиме потужні, інтелектуальні та довговічні складані можливості, створені на основі інновацій Samsung у розробці формфакторів.

«Багаторічна історія інновацій Samsung дозволила нам стати лідером у галузі мобільних пристроїв, створивши складаний формфактор і відкривши еру мобільного АІ. Ми раді об’єднати ці дві технології, що доповнюють одна одну, та відкрити нові можливості для користувачів по всьому світу», – сказав ТМ Ро, президент і керівник підрозділу Mobile eXperience Business у Samsung Electronics. «Наші складані смартфони відповідають унікальним потребам кожного користувача, а тепер, завдяки можливостям Galaxy AI, Samsung пропонує користувачеві досвід, якого він не мав раніше».

Завдяки постійним інноваціям у сегменті складаних пристроїв, компанія Samsung створила найтонший і найлегший в історії складаний смартфон Galaxy, оптимізований для кращої портативності. Ідеальний симетричний дизайн із прямими краями створює естетично витончену форму, а нове співвідношення сторін зовнішнього екрана на Fold6 гарантує більш природний досвід роботи з екраном. Окрім удосконаленого дизайну, нова серія складаних Galaxy розроблена, щоб гарантувати ще більшу міцність, аби користувачі не переймалися щодо довговічності пристрою. Шарнір Dual Rail на рейках додатково підтримується посиленою складаною кромкою, яка краще розподіляє ударну силу від зовнішніх впливів. Крім того, покращене покриття головного екрана допомагає поліпшити згинання та гарантувати міцність одночасно. Нова серія складаних пристроїв також оснащена вдосконаленим покриттям Armor Aluminum та склом Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, що робить її найміцнішою серію складаних смартфонів.

Кожен елемент складаних Galaxy не лише надійний, але й потужний. Обидва Galaxy Fold6 й Flip6 оснащені Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy – найсучаснішим мобільним процесором Snapdragon, що поєднує в собі найкращу в своєму класі продуктивність CPU, GPU та NPU.  Процесор, який оптимізовано для роботи зі штучним інтелектом, пропонує покращену графіку та підвищену загальну продуктивність. Оновлена система охолодження максимізує продуктивність завдяки більшій паровій камері на Fold6 і, вперше в історії, паровій камері на складаному Flip.

Galaxy Fold6: Продуктивність на великому екрані завдяки АІ

Galaxy Fold6 пропонує низку функцій та інструментів на основі штучного інтелекту, які дозволяють максимально ефективно використовувати великий екран і значно підвищити продуктивність.

Note Assist у застосунку Samsung Notes допоможе перекласти текст, зробити примітки та автоматично відформатувати нотатки під час робочих зустрічей. Крім того, нещодавно вбудована функція транскрипції дозволяє розшифровувати, перекладати та узагальнювати голосові записи безпосередньо в нотатках Notes. Також, у нотатках можна перекладати PDF-файли за допомогою функції Перекладу з накладанням на PDF, крім того, функція працює з текстами на графіках і зображеннях. Функція Генератор текстів, яку нещодавно додали до Samsung Keyboard, генерує тексти на основі простих ключових слів – це може бути як лист електронної пошти, так і допис в соцмережі. Зокрема, для соціальних мереж Генератор текстів створює текст у вашому особистому стилі, проаналізувавші попередні публікації.  Крім того, електронне перо S Pen дозволяє відкрити швидкі команди зручних функцій, просто провівши пером по екрану пристроя. Можливості Розумного вибору ще більше розширюють функціональність електронного пера S Pen, запропонувавши такі корисні функції, як-от переклад, створення нотаток та абсолютно нову функцію Ескіз на зображення – просто зробіть замальовку на екрані, а функція Ескіз на зображення згенерує варіанти найбільш наближених картинок.

 

Завдяки довготривалому партнерству компанії Samsung із Google, Galaxy Fold6 дозволяє вдосконалити способи роботи, розваг та отримання інформації. Нова модель штучного інтелекту Google Gemini повністю інтегрована у нову серію складаних смартфонів, забезпечивши користувачів персональним асистентом зі штучним інтелектом прямо на телефоні. Просто проведіть пальцем від кута екрана або скажіть «Привіт, Google», щоб запустити вікно Gemini і отримати допомогу в написанні текстів, навчанні або плануванні. Gemini інтегровано з деякими з ваших улюблених застосунків Google, що дозволяє легко організувати ідеальний маршрут подорожі, отримати інформацію про бронювання авіаквитків і готелів у режимі реального часу, а також досліджувати визначні пам’ятки та найкращі маршрути, щоб дістатися до них, використовуючи Карти Google. Якщо ви хочете отримати детальну інформацію щодо відомого відеокліпу k-pop гурту під час перегляду YouTube на великому екрані Fold6, ви можете скористатися вікном Gemini на розділеному екрані у режимі Multi Window, щоб зробити відповідний запит. Якщо вам цікаво, хто є виконавцем на відео – натисніть і утримуйте кнопку Додому або внизу екрана, якщо ввімкнено інтерфейс жестів, обведіть виконавця, і функція Circle to Search миттєво відобразить результат пошуку.

Galaxy AI також розширив можливості безбар’єрного спілкування на Fold6. Застосунок Перекладач пропонує новий режим розмови, використовуючи свій унікальний двоекранний формфактор, який дозволяє обом сторонам переглядати переклад на головному та зовнішньому екранах для зручнішої взаємодії. Він також пропонує односторонній переклад, щоб ви могли легко розуміти все, що говорять на лекціях та презентаціях. Функція Live Translate, яка перекладає телефонні дзвінки безпосередньо на вашому пристрої в режимі реального часу, також поширюється не лише на власний застосунок Samsung для дзвінків, але й на деякі популярні сторонні застосунки.

Від зйомки до редагування та перегляду – набір інструментів на ШІ, що доступні завдяки процесору обробки зображень ProVisual на Galaxy Fold6 неабияк покращить вашу творчість. Оновлені можливості редагування з функцією Photo Assist на великому екрані допомагають легко та швидко створювати контент професійного рівня. Портретна студія допоможе створити безліч портретів у різних стилях, як-от мультиплікаційному або акварельному, – це неабияк розширює творчі можливості. А якщо ви хочете насолоджуватися кожною секундою відзнятого контенту, функція миттєвої сповільненої зйомки Instant Slow-mo дозволяє миттєво сповільнити відео, згенерувавши додаткові кадри, та зберігши при цьому плавність відтворення. Ви також маєте можливість зберігати та ділитися своїми відео з друзями та родиною, щоб і вони також могли насолоджуватися ними.

Galaxy Fold6 дозволяє не лише створювати контент, але й отримувати задоволення від його перегляду. Galaxy Fold6 пропонує покращений ігровий досвід завдяки потужному чипсету та в 1,6 раза збільшеній паровій камері, що дозволяє грати довше, зберігши при цьому продуктивність. Яскрава, реалістична графіка підтримується технологією трасування променів і оживає на 7,6-дюймовому екрані з яскравістю до 2600 ніт, що забезпечує більш захопливий ігровий процес.

Galaxy Flip6: створення унікальних вражень

Galaxy Flip6 не просто оптимізований для портативності, але й пропонує низку нових функцій для кастомізації та творчості, щоб ви могли максимально ефективно використовувати кожну його можливість.

Удосконалений 3,4-дюймовий зовнішній Super AMOLED дисплей FlexWindow дозволяє використовувати АІ-функції, навіть не відкриваючи смартфон. А для спілкування під час подорожей ви можете відповідати на повідомлення за допомогою функції Згенерованих відповідей, яка аналізує ваші останні повідомлення, щоб запропонувати відповіді саме у вашому стилі. Завдяки Galaxy AI ви можете отримати максимум від свого кишенькового пристрою, і багато з цих зручних функцій доступні на зовнішньому екрані FlexWindow. З його допомогою ви можете отримати доступ до оновлень і сповіщень застосунку Samsung Health, а також вибрати улюблену пісню на музичному віджеті. Крім того, FlexWindow пропонує більше віджетів, ніж будь-коли, і дозволяє перевіряти інформацію з декількох застосунків одночасно.

Flip не був би Flip, якби не різноманітні способи кастомізації. Завдяки функції Атмосферне фотозі штучним інтелектом, шпалери можуть змінюватися в реальному часі залежно від години та погоди. Ви також можете легко створити уніфікований вигляд за допомогою запропонованих варіантів макетів екрана, проаналізувавши свої шпалери – наприклад, пересунути годинник і змінити колір рамки, щоб фонове зображення залишалося на місці.

Проте, творчість виходить за рамки FlexWindow. FlexCam продовжує пропонувати найбільш універсальний досвід роботи з камерою і відкриває нові можливості для креативу. Завдяки впровадженню функції автоматичного масштабування Auto Zoom, FlexCam самостійно підбирає найкраще кадрування для вашої світлини, визначивши об’єкт зйомки та збільшивши або зменшивши масштаб, перш ніж внести будь-які необхідні корективи. Таким чином, вам не доведеться обирати, що потрапить у кадр – ваші друзі чи неймовірний фон – і все це без зайвих зусиль.

Нові 50-мегапіксельна ширококутна та 12-мегапіксельна надширококутна камери забезпечують покращені можливості зйомки з чіткими та контрастними деталями на знімках. 50-мегапіксельний сенсор підтримує 2-кратний оптичний зум для зйомки фотографій без шуму, а також пропонує АІ-зум для покращення якості зйомки з 10-кратним наближенням. Функція нічної зйомки Nightography з підтримкою HDR дозволяє знімати яскравіші відео навіть за слабкого освітлення, а також працює у популярних застосунках – нічний режим тепер доступний при зйомці в Instagram. Тож ви можете знімати чудові фотографії вночі та публікувати їх прямо у своїх історіях – і все це безпосередньо у застосунку.

Ви можете продовжувати користуватися всіма творчими та кастомізованими функціями Galaxy Flip6, не турбуючись про час автономної роботи, адже завдяки оптимізації апаратного та програмного забезпечення збільшився час його використання.

Безпека, яку контролюєте ви – їй можна довіряти

Galaxy Fold6 і Flip6 захищені за допомогою Samsung Knox – багаторівневої платформи безпеки найвищого рівня, створеної для захисту критично важливої інформації та захисту від вразливостей за допомогою комплексного апаратного забезпечення, виявлення загроз у реальному часі та спільного захисту. Прагнення Samsung – надати вам можливість вибору налаштувань вашого пристрою, саме тому ви маєте повний контроль над тим, як ви дозволяєте своїм даним покращувати роботу штучного інтелекту за допомогою налаштувань Galaxy AI. В якості додаткового рівня захисту функція Enhanced Data Protection пропонує наскрізне шифрування при резервному копіюванні, синхронізації або відновленні даних за допомогою Samsung Cloud. Нова серія складаних Galaxy також підтримує широкий перелік функцій безпеки та конфіденційності від Samsung, зокрема Knox Vault, інформаційну панель безпеки та конфіденційності, автоматичне блокування, паролі, захищений Wi-Fi, швидкий доступ та режим обслуговування.

Безперервна подорож до сталого майбутнього

Samsung продовжує розширювати масштаби використання перероблених матеріалів у Galaxy Fold6 і Flip6, вперше використовуючи перероблене золото та мідь.

На початку року Samsung презентували серію пристроїв Galaxy S24, при виробництві якої використали перероблені мінерали, як-от кобальт і рідкоземельні елементи, які також є у Galaxy Fold6 і Flip6. Крім того, складані пристрої виготовляли з використанням переробленого пластику, алюмінію та скла. Galaxy Fold6 і Flip6 також постачаються в пакувальній коробці, виготовленій зі 100% переробленого паперу, і забезпечують сім поколінь оновлень операційної системи та сім років оновлень системи безпеки.

Galaxy Buds3: Розширення можливостей зв’язку завдяки Galaxy AI

Завдяки потужності Galaxy AI, навушники серії Galaxy Buds3 дарують новий досвід спілкування. Якщо ви відвідуєте заняття іноземною мовою, ви можете увімкнути функцію Перекладача в режимі прослуховування на Galaxy Fold6 або Flip6 з навушниками серії Buds3. Це дозволить вам слухати лекцію в перекладі безпосередньо через навушники Buds – усувайте мовні бар’єри, які можуть виникнути під час навчання. Крім того, просто вимовивши два слова за допомогою голосової команди, ви зможете керувати такими функціями, як відтворення музики або паузи, не торкаючись навушників або телефону. Звук також можна інтелектуально оптимізувати, незалежно від того, як ви носите навушники. Мікрофони серії Buds3 аналізують як вхідний, так і вихідний звук у режимі реального часу, щоб покращити якість звуку та шумозаглушення (ANC) за допомогою адаптивного еквалайзера та адаптивного шумозаглушення (ANC). А якщо ви слухаєте музику, навушники Buds3 Pro будуть постійно аналізувати навколишній звук і автоматично налаштовувати оптимальний рівень шуму та звуку без ручного регулювання завдяки функціям адаптивного шумозаглушення, розпізнавання сирени та розпізнавання голосу – все для вашої зручності.

Серія Galaxy Buds3 має новий дизайн, створений на основі різноманітних зібраних статистичних даних, щоб навушники ще краще фіксувалися у вусі. Преміальний дизайн корпусу також відображає знакову фірмову ідентичність Galaxy Buds, проте доповнений підсвічуванням корпусу Blade Light.  Цей новий дизайн забезпечує більш інтуїтивно зрозумілий фізичний досвід, дозволивши керувати пристроєм простим натисканням або проведенням по корпусу, запропонувавши зручність та вишукану естетику водночас. Galaxy Buds3 та Buds3 Pro розроблені у двох варіантах дизайну. Buds3 Pro – це навушники типу «канал» для тих, хто шукає звук із ефектом занурення, тоді як Buds3 – це навушники відкритого типу для людей, які віддають перевагу використанню пристрою в різноманітних ситуаціях протягом тривалого часу.

 

Щоб забезпечити користувачів преміальним звуком, Galaxy Buds3 Pro оснащений передовим обладнанням, зокрема вдосконаленими двосмуговими високоточними динаміками для витонченого, точного відтворення високих частот, а також подвійними підсилювачами для кришталево чистого звуку під час прогулянок містом. А тепер, завдяки технології Ultra High Quality Audio, яка підтримує подвоєну частоту дискретизації з кодеком SSC, ви можете слухати аудіо високої роздільної здатності з будь-якого джерела саме так, як воно було задумано, і насолоджуватися деталізацією кожного звукового елементу. Цей рівень якості звуку поширюється і на телефонні дзвінки. Завдяки попередньо навченій моделі, заснованій на машинному навчанні, навушники серії Buds3 тепер здатні відновлювати оригінальний голос співрозмовника в різних умовах шуму, а також забезпечувати насичений і природний звук дзвінка – подібний до високоякісних дзвінків смартфонів – завдяки функції Super-Wideband.

Серія Galaxy Buds3 створена не лише для того, щоб відтворювати чудовий звук, але й для того, щоб мінімізувати вплив на навколишнє середовище. У зарядному кейсі та навушниках Galaxy Buds3 і Buds3 Pro використовується кілька компонентів, виготовлених з переробленого пластику, отриманого з викинутих рибальських сіток або бочок з-під води. Кожна серія Galaxy Buds3 упакована в коробку, що виготовлена зі 100% переробленого паперу.

Доступність

Серії Galaxy Fold6, Flip6 та Buds3 будуть доступні для попереднього замовлення уже сьогодні, 10 липня. Офіційний старт продажів в Україні – 31 липня 2024. Передзамовляйте смартфони в офіційному інтернет-магазині та отримайте додаткову вигоду до 8 000 грн.

Galaxy Fold6 доступний у сріблясто-сірому, рожевому і темно-синьому кольорах. Ціна стартує від 79 999 грн. Galaxy Flip6 доступний у сріблясто-сірому, жовтому, блакитному і м’ятному кольорах, щоб ви могли обрати колір, який найкраще відповідає вашому стилю. Ціна стартує від 49 999 грн.

Серія Galaxy Buds3 пропонує ультратонкий, сучасний і зручний дизайн, доступний у двох кольорах – сріблястому та білому. Ціна стартує від 6 899 грн.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Новые функции iPhone 16: чего ожидать?Новые функции iPhone 16: чего ожидать?19:53 10.07.2024

    Хотя купить iPhone 16 можно будет лишь через несколько месяцев, в медиа и социальных сетях активно обсуждают его обновления, функционал и технические характеристики. Утечки информации (часто с подачи самой корпорации Эппл) уже дают нам представление о том, чего можно ожидать от нового флагмана.

  • Представлено недорогий смартфон Redmi 13 5G: 108 Мп, 120 Гц і нова Snapdragon 4 Gen 2 Accelerated EditionПредставлено недорогий смартфон Redmi 13 5G: 108 Мп, 120 Гц і нова Snapdragon 4 Gen 2 Accelerated Edition23:01 09.07.2024

    Китайська компанія Xiaomi представила увазі публіки новий недорогий смартфон Redmi 13 5G. Він продовжує серію слідом за Redmi 13 4G, який вже продається в Росії. І хоча зовні пристрої дуже схожі, внутрішньо вони відрізняються.

  • Microsoft забороняє співробітникам користуватися Android-смартфонами в КитаїMicrosoft забороняє співробітникам користуватися Android-смартфонами в Китаї22:59 08.07.2024

    Microsoft повідомила своїм співробітникам у Китаї, що з вересня вони зможуть використовувати на роботі тільки iPhone для підтвердження особи під час входу в систему на робочих комп'ютерах або телефонах, згідно з внутрішнім меморандумом, доступ до якого отримало видання Bloomberg.


купить телефон в Одесі, Україна