Sega: перезапуск Crazy Taxi стане мультиплеєрною гоночною AAA-грою у відкритому світі

22:29, 01.07.2024

Про анонсований у грудні перезапуск серії перегонових аркад Crazy Taxi відомо не так багато, проте нове відео від Sega і вакансії в студії Sapporo, яка їй належить, привідкрили завісу таємниці над проектом.

Нагадаємо, повернення Crazy Taxi поряд з іншими класичними серіями Sega було підтверджено на The Game Awards 2023. Президент Sega Sapporo Такая Сегава (Takaya Segawa) у лютому заявив, що перезапуск буде AAA-грою.

Продюсер перезапуску Кенджі Канно (Kenji Kanno), який очолював розробку першої Crazy Taxi, поряд з іншими членами команди поділився додатковими подробицями проєкту.

Як стало відомо, нова Crazy Taxi стане багатокористувацькою гоночною грою у відкритому світі. Антуражем проєкту буде натхненне локаціями на західному узбережжі США велике і реалістичне місто.

За словами Канно, наразі команда тестує, як мультиплеєр перетворює класичний геймплей Crazy Taxi зі швидкісною доставкою пасажирів. Завдання розробників - при введенні нових механік зберегти впізнаваний стиль.

Що стосується вакансій, то в них розкривається, що перезапуск Crazy Taxi створюється на Unreal Engine. Проєкт розцінюється як наступний мультиплеєрний блокбастер і міжнародний хіт (особливо на північноамериканському ринку).

Перезапуск Crazy Taxi (поряд з іншими новими частинами класичних франшиз Sega) має вийти в найближчі роки. Остання номерна гра серії - Crazy Taxi 3: High Roller - дебютувала понад 20 років тому, у 2002-му.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • На iPhone і iPad уже за кілька днів з'явиться перший у світі сервіс потокового передавання ігорНа iPhone і iPad уже за кілька днів з'явиться перший у світі сервіс потокового передавання ігор13:22 23.06.2024

    Компанія Antstream щойно оголосила, що 27 червня вийде перший у світі застосунок для потокового передавання ігор для iPhone і iPad. Само собою, йдеться про застосунок Antstream. Усе завдяки Євросоюзу.

  • Что нужно знать про CS2 дропы: еженедельный набор, кейсы и скиныЧто нужно знать про CS2 дропы: еженедельный набор, кейсы и скины00:08 21.06.2024

    Обновление системы в КС 2 коснулось и дропов. Это означает необходимость разбираться в том, что поменялось, в частности, когда обновляется дроп в кс 2. Игрок должен знать о том, как получить свою награду разв неделю и может ли он оказать какое-то влияние на то, что будет выпадать.

  • Відео огляд Bloody GPW70 - бездротовий геймпад для ПК і смартфона на AndroidВідео огляд Bloody GPW70 - бездротовий геймпад для ПК і смартфона на Android13:34 14.06.2024

    Bloody GPW70 Sports Black - зручний геймпад з можливістю налаштування. Шутери, екшн ігри, симулятори та перегони - ось у що зручно грати на бездротовому ігровому контролері від Bloody. Джойстик вміє трансформуватися і підходить під смартфони та планшети, смарт-ТВ на Андроїд, PS3, Switch та ПК/ноутбуках. Всі подробиці про Bloody GPW70, включаючи вібровідгук і RGB підсвітку, дізнаєтеся з відео. Приємного перегляду!


купить телефон в Одесі, Україна