Sony анонсувала технічну презентацію PlayStation 5, на якій мають представити PS5 Pro

20:54, 09.09.2024

Після кількох місяців чуток і витоків Sony Interactive Entertainment, схоже, нарешті готова представити PS5 Pro. Компанія анонсувала спеціальну технічну презентацію.

Як стало відомо з публікації в блозі PlayStation, захід відбудеться завтра, 10 вересня, і транслюватиметься на офіційному YouTube-каналі PlayStation. Початок стріму - о 18:00 за Києвом.

Технічна презентація триватиме 9 хвилин і буде присвячена "PS5 та інноваціям в ігрових технологіях". Ведучим виступить архітектор PS5 Марк Церні (Mark Cerny), який презентував характеристики консолі до її виходу 2020 року.

Про які саме інновації в ігрових технологіях Церні розповідатиме на презентації, Sony Interactive Entertainment не уточнила, але на заході очікується анонс PS5 Pro - потужнішої версії доступної зараз консолі PS5.

Sony Interactive Entertainment тримає PS5 Pro в секреті, але на нещодавньому тизері 30-річчя PlayStation помітили дизайн консолі, який, за даними інсайдера billbil-kun, матиме потужніша версія PS5.

Як передає портал The Verge з посиланням на власні джерела, розробники вже готують свої ігри до прем'єри PS5 Pro: сумісність із новою консоллю нібито мають забезпечити для проєктів, що виходять після 16 вересня.

Передбачається, що PS5 Pro дасть змогу досягати вищих роздільних здатностей і значень кадрової частоти, а також отримає поліпшену підтримку трасування променів. За даними інсайдера Тома Хендерсона (Tom Henderson), продажі почнуться в листопаді.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Смарт-годинник Apple Watch 10 сильно відрізнятиметься від усіх попередниківСмарт-годинник Apple Watch 10 сильно відрізнятиметься від усіх попередників22:21 05.09.2024

    Рамка нового розумного годинника Apple Watch 10 буде рекордно маленькою, про що повідомляє інсайдер під ніком Majin Bu. Він підтвердив, що в цьому плані Apple Watch 10 буде випереджати Series 9. Крім того, він підтвердив, що дисплей, як і раніше, буде вигнутим.

  • Днями представлять смартфон Infinix Hot 50 5GДнями представлять смартфон Infinix Hot 50 5G22:55 03.09.2024

    Раніше ми вже писали про те, що Infinix готує до випуску смартфон Hot 50 5G з незвичайним дизайном. А тепер компанія розкрила деякі подробиці про характеристики, терміни випуску і ціну пристрою.

  • Цікаві подробиці про ювілейні Apple Watch 10 витекли в МережуЦікаві подробиці про ювілейні Apple Watch 10 витекли в Мережу22:48 03.09.2024

    Подробиці про ювілейний розумний годинник Apple Watch 10 опублікував інсайдер Majin Bu. Він стверджує, що Apple Watch 10 будуть дуже сильно нагадувати Apple Watch Ultra, а екран може бути плоским, без заокруглень (втім, в останньому джерело впевнене не на 100%).


купить телефон в Одесі, Україна