Sony представила контролер DualSense у стилі майбутньої гри Astro Bot для PS5

20:24, 30.07.2024

Компанія Sony представила геймпад DualSense в оформленні Astro Bot. Новинка отримала назву DualSense Astro Bot Limited Edition. Контролер виконаний у кольорах персонажа гри, робота Астро (білому і синьому).

Sony також розповіла, як платформер Astro Bot використовуватиме основні особливості DualSense. Як і в Astro's Playroom, гравці зможуть за допомогою вібрації відчувати різні поверхні. В Astro Bot їхню кількість збільшили.

Розробники гри також подвоїли використання адаптивних тригерів у поєднанні з тактильною віддачею, тісно пов'язавши їх із новими здібностями Астро. Наприклад, під час використання реактивного ранця гравці зможуть відчути, як двигун б'ється об палець синхронно з анімацією, "створюючи дуже динамічне і захопливе відчуття".

Попередні замовлення на контролер DualSense Astro Bot Limited Edition почнуть приймати з 9 серпня. Вартість геймпада становитиме $79,99 / €79,99. Офіційний випуск контролера відбудеться 6 вересня, одночасно з виходом гри Astro Bot для PS5.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Apple Watch стають схожими на iPod і можуть замінити iPhone з новим аксесуаром TinyPodApple Watch стають схожими на iPod і можуть замінити iPhone з новим аксесуаром TinyPod23:39 22.07.2024

    Представлено TinyPod, який являє собою силіконовий чохол із вбудованим колесом прокрутки під екраном, яке безпосередньо контактує з Digital Crown в Apple Watch.

  • Відео огляд Bloody GPW70 - бездротовий геймпад для ПК і смартфона на AndroidВідео огляд Bloody GPW70 - бездротовий геймпад для ПК і смартфона на Android13:34 14.06.2024

    Bloody GPW70 Sports Black - зручний геймпад з можливістю налаштування. Шутери, екшн ігри, симулятори та перегони - ось у що зручно грати на бездротовому ігровому контролері від Bloody. Джойстик вміє трансформуватися і підходить під смартфони та планшети, смарт-ТВ на Андроїд, PS3, Switch та ПК/ноутбуках. Всі подробиці про Bloody GPW70, включаючи вібровідгук і RGB підсвітку, дізнаєтеся з відео. Приємного перегляду!

  • З'явилися подробиці про Asus ROG Ally XЗ'явилися подробиці про Asus ROG Ally X23:58 24.05.2024

    Портативна ігрова приставка Asus ROG Ally X отримає дуже багато оперативної пам'яті і величезний акумулятор. Приставка очікується в червні. Ціни поки немає, але були чутки про 800 доларів.


купить телефон в Одесі, Україна