Sony представила свої найкомпактніші бездротові навушники WF-C510 за ціною $60

19:03, 27.08.2024

Компанія Sony анонсувала бездротові навушники WF-C510, які поповнять лінійку Truly Wireless. Новинка являє собою досить бюджетну і просту модель, яка, проте, стала кращою за попередника в особі WF-C500 завдяки підтримці функції ізоляції голосу і більш тривалому часу автономної роботи.

Навушники WF-C510 не підтримують шумозаглушення, зате в них є Ambient Sound - режим прозорості Sony, що дає змогу чути навколишні звуки, що корисно на пробіжках, під час коротких діалогів із людьми на вулиці та в інших ситуаціях. А функція ізоляції голосу використовується для підвищення якості під час голосових і відеодзвінків.

Розробники новинки зазначили, що WF-C510 є "найменшими внутрішньоканальними навушниками", які коли-небудь випускала Sony.

Що стосується автономності, то новинка може забезпечити до 5 годин "безперервного спілкування" або до 11 годин загального використання з вимкненим режимом Ambient Sound. Зарядний кейс додасть ще 11 годин автономної роботи. Новинка може підключатися через Bluetooth одночасно до двох пристроїв і підтримує функції Google Fast Pair і Microsoft Swift Pair для швидкої синхронізації.

WF-C510 виконані в корпусі, який захищає внутрішні компоненти від пилу і вологи за стандартом IPX4. Покупці зможуть обирати між навушниками в чорному, білому, синьому і жовтому колірних варіантах. Уже зараз вони доступні для попереднього замовлення в деяких країнах за ціною $59,99, а поставки почнуться 9 вересня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна