Стартова партія Samsung Galaxy Ring складе 400 000 одиниць

22:12, 14.03.2024

Новий звіт з Південної Кореї розкриває виробничі потужності Samsung Galaxy Ring. Носимий пристрій Samsung Galaxy Ring, представлений у січні, планується випустити в другій половині цього року. Він уже викликав великий інтерес, а виробник збирається забезпечити попит на новинку.

Останнім часом смарт-кільця почали набирати обертів, тому The Elec повідомляє, що Samsung планує спочатку виробити 400 000 одиниць Galaxy Ring для задоволення попиту відповідно до очікувань південнокорейського бренду. Масове виробництво носимого пристрою має розпочатися в травні.

Samsung має можливість розширити виробництво, якщо попит перевершить їхні очікування. Виробництво нарощуватиметься завдяки невеликому форм-фактору та наявності достатньої кількості запчастин. Очікується, що Galaxy Ring покажуть наприкінці липня або на початку серпня на заході Unpacked, присвяченому складним пристроям, планшетам і розумним годинникам наступного покоління. Видання також повідомляє, що продажі можуть початися десь у серпні.

Наразі Samsung підтвердила, що Galaxy Ring буде доступний у дев'яти різних розмірах і трьох колірних варіантах. Він працюватиме від батареї дев'ять днів. Найменший розмір матиме акумулятор ємністю 14,5 мАг, тоді як найбільша модель буде оснащена акумулятором ємністю 21,5 мАг. Крім пристроїв Samsung, гаджет також буде сумісний з іншими Android-телефонами, але не працюватиме з iOS.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна