Творець Flappy Bird відхрестився від підозрілого перезапуску культової мобільної гри

22:03, 16.09.2024

В'єтнамський розробник Донг Нгуєн (Dong Nguyen), відомий як творець мобільної аркади Flappy Bird, перервав багаторічне мовчання в соцмережах, щоб прокоментувати нещодавній анонс перезапуску проекту.

Нагадаємо, "команда пристрасних фанатів" Flappy Bird із Flappy Bird Foundation минулого тижня оголосила про викуп прав на гру в компанії Gametech Holdings, яка заволоділа торговою маркою після Нгуєна.

Як помітили незабаром після анонсу, Gametech Holdings виявилася власником Flappy Bird не внаслідок угоди з Нгуєном. Компанія вказала американському регулятору на занедбаність товарного знака і привласнила його собі потім безкоштовно.

У першому за останні сім років твіті, опублікованому напередодні, Нгуєн підтвердив побоювання фанатів: "Ні, з їхньою грою я ніяк не пов'язаний. Я нічого не продавав. Я також не є прихильником [криптовалюти]".

Зв'язок майбутнього перезапуску Flappy Bird із криптою виявили на офіційному сайті проєкту (сторінка вже прихована, але доступна в інтернет-архіві): там засвітилися згадки Web3, криптовалюти TON і блокчейн-платформи Solana.

Керівником Flappy Bird Foundation виявився дизайнер Майкл Робертс (Michael Roberts), який також очолює 1208 Productions - компанію "піонерів Web3", пов'язану з різними криптовалютними і NFT-проектами.

Реліз переродженої Flappy Bird від Flappy Bird Foundation очікують до кінця осені у веб-браузерах і протягом 2025 року у версіях для iOS і Android. Крім іншого, перезапуск запропонує нові режими та персонажів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна