Усім користувачам Twitch ось-ось відкриють стрічки в стилі TikTok

23:27, 18.04.2024

Майже через рік після початку тестування потокова платформа Twitch зробить доступними для всіх користувачів стрічки в стилі TikTok з добіркою відео, які автоматично формуються. Про це під час ефіру Patch Notes повідомила адміністрація Twitch: стрічки розділятимуться на кліпи та ефіри.

Новий розділ уже до кінця місяця з'явиться у вигляді вкладки в мобільному застосунку, а в травні деякі користувачі побачать його на головній сторінці. У цих стрічках з'являться як ефіри, так і відеокліпи з будь-яких каналів - головне, щоб вони відповідали правилам щодо контенту, пояснили в адміністрації Twitch.

Переглядаючи стрічку трансляцій, користувачі побачать ефіри як авторів, на яких вони підписані, так і тих, кого рекомендує алгоритм Twitch. Побачивши вподобаний ефір, можна буде натиснути на аватар автора, перейти на його канал і відкрити трансляцію. Стрічка кліпів дасть змогу переглянути добірку коротких роликів, вирізаних із прямих трансляцій Twitch. Платформа покаже, коли автор активний - можна буде підключитися до його каналу і побачити більше.

Як можна було припустити, реклама з'явиться і в нових стрічках, пояснила менеджер з продуктів Twitch Джесс Сунг (Jess Sung). Але користувачі зможуть її промотувати, "щоб вони не змушували вас припиняти перегляд", додала вона.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Глава YouTube застеріг OpenAI від навчання ШІ на відео з платформиГлава YouTube застеріг OpenAI від навчання ШІ на відео з платформи00:33 06.04.2024

    З активним розвитком технологій штучного інтелекту особливо гостро постало питання про те, на яких матеріалах можна навчати ці системи, і що робити з авторськими правами на ці матеріали.

  • Дорога к успеху в TikTok: покупка подписчиков для лучшего продвиженияДорога к успеху в TikTok: покупка подписчиков для лучшего продвижения23:20 15.03.2024

    Поскольку цифровая сфера продолжает развиваться, TikTok стал ключевой платформой для обмена видео, создания контента и даже маркетинга. Многие влиятельные лица и бренды используют потенциал приложения, чтобы охватить миллионы пользователей по всему миру.

  • TikTok заробив $16 млрд у США минулого рокуTikTok заробив $16 млрд у США минулого року23:19 15.03.2024

    Виручка сервісу коротких відео TikTok, що належить китайській компанії ByteDance, у 2023 році у США становила приблизно $16 млрд. Платформа користується величезною популярністю серед американців, незважаючи на те, що перебуває під загрозою заборони на території країни.


купить телефон в Одесі, Україна