В АЛЛО стартує продаж Redmi 13 з камерою на 108 Мп

23:50, 17.06.2024

В АЛЛО стартує продаж Redmi 13, найновішого смартфона родини Redmi. Доступний Redmi 13 розроблено спеціально для тих користувачів, які цінують продуктивність, надійність, автономність та можливість створювати якісний контент. Нова модель вже доступна в шоурумах мережі АЛЛО, на allo.ua та у мобільному застосунку АЛЛО.

Новинка має великий та яскравий екран, камеру на 108 Мп, ємну батарею та ще чимало важливих деталей, які впливають на щоденний досвід користування, а також сприятимуть розвитку творчого потенціалу.

Redmi 13 став першим бюджетним смартфоном Redmi, який пропонує надчітку основну камеру на 108 Мп, що надає можливість створювати приголомшливі світлини та використовувати 3х-зум без втрати якості, а фронтальна камера на 13 Мп забезпечить яскраві селфі. Великий 6,79-дюймовий FHD+-дисплей з підтримкою технології AdaptiveSync, що регулює частоту оновлення до 90 Гц відповідно до сценарію використання, забезпечить плавну роботу та швидку реакцію, а також оптимізує час автономної роботи.

Чипсет MediaTek Helio G91-Ultra та оперативна пам’ять (6 чи 8 ГБ) відповідають за надійну продуктивність для найновіших ігор і плавне перемикання між застосунками під час багатозадачної роботи. За потреби завдяки функції розширення оперативної пам'яті її можна збільшити до 12 чи 16 ГБ – залежно від моделі. Батарея на 5030 мА•год забезпечить тривалу автономність, а з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт відновити рівень заряду до 50% можна приблизно за півгодини. Модель захищено від вологи та пилу за стандартом IP53. Крім того, новинка зберегла функції, які цінують прихильники бренду – 3.5-мм роз'єм для навушників, ІЧ-бластер для керування технікою, розширення сховища за допомогою MicroSD. Redmi 13 працює на новій, інтуїтивно зрозумілій Xiaomi HyperOS на базі Android 14.

Новинка, товщина якої лише 8,3 мм, має трендовий дизайн з пласкою рамкою, а елегантна скляна задня панель додає зовнішньому вигляду вишуканих штрихів. Користувачі зможуть вибрати модель в одному з трьох кольорів: чорному, рожевому чи блакитному. Вартість Redmi 13 – від 6 999 гривень. До 30 червня новинку у конфігурації 6+128 ГБ можна буде придбати за вигідною ціною 6 299 гривень.

Xiaomi виробляє смартфони, ноутбуки, персональні пристрої, пилососи та електротранспорт. Торік на ринку смартфонів компанія посіла 3 місце у світі після Apple та Samsung. Всі моделі бренду в АЛЛО є офіційно імпортованими та мають гарантію виробника 12 місяців. Покупці можуть скористатися програмою кредитування, оплатою частинами, а також отримати кешбек – АЛЛО Гроші на майбутні вигідні покупки техніки чи аксесуарів. За допомогою сервісу відеоконсультацій АЛЛО новинки можна оглянути дистанційно, не залишаючи безпечного місця. Кнопку «Відеоконсультація» шукайте на картці товару – експерт АЛЛО радо продемонструє товар та відповість на всі питання.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Першу партію realme GT6 вкрали під час доставки в ІспаніїПершу партію realme GT6 вкрали під час доставки в Іспанії23:48 17.06.2024

    Перша партія нових смартфонів realme GT6, яка була відправлена з Китаю до Іспанії, була вкрадена дорогою. Офіційний акаунт realme Spain опублікував оголошення: "Через неконтрольовані фактори наші realme GT6 були вкрадені дорогою до Іспанії.

  • Якість знімків Xiaomi 14 Ultra поліпшили за допомогою оновлення HyperOSЯкість знімків Xiaomi 14 Ultra поліпшили за допомогою оновлення HyperOS23:47 15.06.2024

    Xiaomi 14 Ultra отримав оновлення HyperOS, яке покращує роботу камери Leica в найкращому фотофлагмані китайського виробника. Спочатку оновлення вийшло в Китаї, а згодом з'явиться в інших країнах світу.

  • OPPO Find X7 Ultra став найкращим у тестах на автономність DxOMarkOPPO Find X7 Ultra став найкращим у тестах на автономність DxOMark23:45 15.06.2024

    Найкращий у тестах на автономність як серед флагманів, так і серед звичайних смартфонів - такий підсумок випробувань OPPO Find X7 Ultra, проведених фахівцями DxOMark. У відповідній категорії флагман OPPO заробив 160 балів - на 3 бали більше за колишнього лідера Honor Magic6 Pro.


купить телефон в Одесі, Україна