Єврокомісія з'ясує, чи не заважає конкурентам Samsung наявність ШІ-моделі Gemini Nano в Galaxy S24

23:52, 18.07.2024

Європейська комісія почала опитування учасників ринку смартфонів щодо того, як могло позначитися на них використання в смартфонах Samsung Galaxy S24 ШІ-моделі Gemini Nano від Google, з метою з'ясування, чи немає в угоді двох компаній ознак антиконкурентної змови, пише Reuters.

Зокрема, регулятор запитує в анкеті, чи не обмежує попередня інсталяція Gemini Nano та її використання через пристрій або хмару застосування інших систем генеративного штучного інтелекту, які також могли б бути попередньо встановлені на тому самому пристрої.

Також Єврокомісія з'ясовує, чи не обмежує попереднє встановлення Gemini Nano взаємодію між іншими чат-ботами і додатками, попередньо встановленими на смартфонах Samsung.

Також респондентам поставили запитання, чи не робили вони спробу укласти угоду з виробниками пристроїв про попереднє встановлення їхніх чат-ботів на базі ШІ. І якщо така спроба робилася, але в підсумку виявилася безуспішною, то в чому була причина відмови.

Відповіді на цю восьмисторінкову анкету регулятора мають надати учасники ринку цього тижня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Представлено смартфон HMD Skyline у стилі Nokia N9: OLED, 144 Гц, 50 Мп для селфі, 4600 мАгПредставлено смартфон HMD Skyline у стилі Nokia N9: OLED, 144 Гц, 50 Мп для селфі, 4600 мАг23:21 18.07.2024

    Компанія HMD, яка кілька років випускала смартфони Nokia, представила Skyline - найпотужніший телефон під власним брендом. Він отримав дизайн, що нагадує Nokia N9. Крім того, компанія обіцяє для нього "ремонтопридатність другого покоління", що дає змогу, наприклад, замінити тріснутий екран або несправну батарею менш ніж за 10 хвилин.

  • Представлено Unihertz Jelly Max - найменший 5G-смартфонПредставлено Unihertz Jelly Max - найменший 5G-смартфон23:44 17.07.2024

    Компанія Unihertz, що створює незвичайні смартфони, представила модель Jelly Max, яку називає найменшим смартфоном з 5G. На майданчику Kickstarter уже стартувала кампанія зі збору коштів.

  • Meizu представила бюджетний смартфон Blue 20 з підтримкою ШІMeizu представила бюджетний смартфон Blue 20 з підтримкою ШІ23:37 17.07.2024

    Meizu продовжує випускати смартфони, незважаючи на повідомлення, що з'явилися на початку року, про те, що компанія вирішила покинути цей ринок. Китайський виробник представила вже третій смартфон цього року - Meizu Blue 20, який належить до категорії бюджетних пристроїв із підтримкою 5G.


купить телефон в Одесі, Україна