За перше півріччя 2024 року Укртелеком проклав 4 тисячі км оптики

23:53, 14.08.2024

Укртелеком продовжує розбудову оптичної мережі. За перші шість місяців 2024 року було прокладено 4 тисячі км оптичного кабелю, що дозволить значно покращити якість зв'язку та швидкість інтернету для наших клієнтів по всій Україні.

Цей масштабний проєкт охоплює як великі міста, так і віддалені населені пункти, забезпечуючи стабільний і швидкий інтернет для ще більшої кількості користувачів. Прокладення нових ліній стало можливим завдяки зусиллям нашої висококваліфікованої команди та сучасному обладнанню, яке ми використовуємо для встановлення оптичних мереж.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Спільна заява Київстар, Vodafone Україна та lifecell щодо посилення енергостійкості мережСпільна заява Київстар, Vodafone Україна та lifecell щодо посилення енергостійкості мереж23:41 14.08.2024

    Забезпечення надійного зв’язку для українців – ключовий пріоритет роботи компаній Київстар, Vodafone Україна та lifecell, особливо в умовах війни. У своїй роботі оператори завжди дотримуються чинного законодавства України та підтримують прагнення держави забезпечити українців надійним зв’язком під час війни, інвестуючи значний ресурс у сталу роботу мобільної мережі під час відключень електроенергії.

  • Україна — перша країна у світі за показником стабільності фіксованого інтернетуУкраїна — перша країна у світі за показником стабільності фіксованого інтернету23:07 25.07.2024

    Про це йдеться в дослідженні Digital Quality of Life Index за 2023 рік. Це міжнародний рейтинг, який оцінює якість цифрових послуг в країнах за п’ятьма показниками, зокрема й інтернету.

  • Чому IT — найкращий вибір серед провайдерів у КиєвіЧому IT — найкращий вибір серед провайдерів у Києві21:38 24.07.2024

    У величезному різноманітті провайдерів інтернету, які пропонують свої послуги в Києві, легко розгубитися, до того ж завжди є ризик натрапити на недобросовісних постачальників. Тому, щоб мати стабільний високошвидкісний інтернет, варто спершу виокремити критерії, на які передусім слід звернути увагу, і послуговуватися ними, вибираючи провайдера.


купить телефон в Одесі, Україна