За запчастинами для мобільних телефонів — до LCD-GSM

12:54, 20.09.2024

Важливість і значення таких мобільних пристроїв, як смартфон та планшет, важко переоцінити. У разі їх поломки ми залишаємося без зв’язку, записника, важливих контактів, безцінної інформації та в певному сенсі навіть без робочого місця.

На щастя, багато несправностей можна усунути, головне — оперативно знайти необхідні запчастини та складники належної якості. У цьому завжди готовий допомогти інтернет-магазин LCD-GSM, який уже понад 15 років займається постачанням запчастин і аксесуарів. Магазин обслуговує приватних покупців та комерційні організації, приймає гуртові й роздрібні замовлення з усієї України.

Товари й послуги

Асортимент LCD-GSM — це товари різних цінових категорій. У каталозі можна підібрати необхідні складники найвідоміших брендів в Україні, таких як Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, ZTE, Motorola та інші. Орієнтуючись на потреби й запити покупців, магазин надає широкий вибір компонентів і на популярні, і на рідкісні моделі гаджетів.

На складі компанії у Вінниці завжди є запас нових дисплеїв, шлейфів, рамок, задніх кришок, а також оригінальні акумулятори, вібромотори, динаміки, конектори, камери та плати з пристроїв-донорів. Комплектування і відправлення замовлених компонентів здійснюється в день оформлення заявки.

Аксесуари для мобільних телефонів — це витратні матеріали, які подеколи потрібно поновлювати. LCD-GSM пропонує гарний вибір:

  • АКБ;
  • Power Bank;
  • USB-кабелів;
  • зарядних пристроїв;
  • захисного скла;
  • навушників;
  • автомобільних тримачів.

Складники для мобільних пристроїв постачають безпосередньо від виробників, що дає LCD-GSM змогу гарантувати якість і вибудовувати гнучку цінову політику без додаткових посередницьких витрат. Асортимент магазину представлено виробами відомих світових виробників, доповненими повноцінними гарантіями.

На сайті інтернет-магазину можна не тільки за два кліки оформити заявку на постачання необхідних товарів, а й замовити ремонт мобільного телефона або планшета. Ремонтні роботи, такі як заміна скла чи встановлення модулів, виконують майстри з відповідною професійною підготовкою, на всі послуги надаються гарантії. У разі падіння телефона й появи тріщин на дисплеї не варто відкладати діагностику та ремонт, оскільки можуть з’явитися також інші, невидимі неозброєним оком пошкодження пристрою.

У будь-який час менеджер LCD-GSM готовий надати докладну консультацію щодо складників та особливостей ремонту гаджета.    

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У нових iPhone 16 Pro дійсно металеві акумуляториУ нових iPhone 16 Pro дійсно металеві акумулятори23:14 19.09.2024

    Раніше в Мережі були дані про те, що Apple може оснастити свої нові смартфони акумуляторами в металевих корпусах, які під час подачі напруги будуть "вистрілюватися" з корпусу, полегшуючи заміну. Поки неясно, чи вистрілюються вони, але вони точно металеві.

  • Алло ексклюзивно представляє планшет HONOR Pad 9 та смартфони НONOR 200Алло ексклюзивно представляє планшет HONOR Pad 9 та смартфони НONOR 20022:57 19.09.2024

    Алло продовжує презентувати світові інновації на українському ринку. Перші ексклюзивні новинки вересня – планшет HONOR Pad 9 WiFi (8+256 ГБ) та смартфони HONOR серії 200 – вже на allo.ua та в мобільному застосунку, а незабаром з'являться і в мережі магазинів.

  • Как купить авто из США? 5 советов по выбору б/у автомобиля от Day DriveКак купить авто из США? 5 советов по выбору б/у автомобиля от Day Drive22:42 19.09.2024

    Покупка б/у автомобиля - это отличный способ сэкономить деньги, но, как и при любой покупке, есть риски. Чтобы избежать проблем, связанных с покупкой подержанного автомобиля, нужно следовать нескольким советам.


купить телефон в Одесі, Україна