Огляд навушників-гарнітури Bloody MH390: вдалий експеримент в класичному дизайні

14:59, 21.02.2024

Випуском гарнітури Bloody MH390 бренд мене здивував, адже тепер в асортименті пропонує ще й класичні повнорозмірні накладні навушники. Це означає, що користувач зможе використовувати великі навушники з логотипом Bloody не лише перед монітором, а й у повсякденному житті.

Ігрові аксесуари у Bloody мені дуже подобаються, своїми враженнями від моделі MH390 ділюсь в огляді. В якості першого враження перерахую, що мені сподобалось відразу: металевий каркас, поворотні чашки, приємна на дотик штучна шкіра на амбушюрах, а також можливість підключення через кабель та по Bluetooth. Подробиці, в тому числі по звучанню і часу автономної роботи, дізнаєтесь з огляду.    

Комплектація

Навушники Bloody MH390 змінили ігровий стиль на класику, але коробка все в тих же фірмових червоно-чорних кольорах. Всередині детальна інструкція, гарантійний талон, кабель Type-C (30 см) для підзарядки та метровий mini jack для дротового з’єднання.


Гарнітура надійно закріплена, а обидві чашки запаковані в окремі пакети, щоб м’який матеріал амбушюр не забруднився і не пошкодився.


До мене на огляд пристрій потрапив у сріблясто-бежевому кольорі Khaki, а в продажі також доступний варіант в білому і чорному виконанні.

Дизайн і Корпус

Навушники Bloody MH390 конструктивно виконані в стилі повнорозмірної накладної гарнітури. Тож те, що ви слухаєте, крім вас ніхто не почує, якщо не будете викручувати гучність на максимум.

Продовгуваті чаші виготовлені з матового пластику і пофарбовані під метал.

Всередині м'які незнімні амбушюри бежевого кольору. Вони вкриті міцною та приємною на дотик протеїновою шкірою (шкірозамінником).

Завдяки великому розміру чашки 8 на 10 см, навушники повністю накривають вуха.

Динамік прикрито сірою тканиною з вишитим маркуваннями R/L.

Чаша кріпиться до оголів'я через металевий стрижень, який виходить від її центральної частини. Для комфорту користувача передбачили два шарніри. Перший обертає чашу навколо своєї осі приблизно на 100 градусів, а другий може відхиляти її по вертикалі на кут в 10-15 градусів. Саме завдяки їм та можливості збільшити довжину наголів'я на 5 см з кожної сторони забезпечується оптимальна посадка на голові.

Зверну увагу, щоб телескопічний механізм дужки спрацював потрібно невелике зусилля, а значить самовільно дужна свої розміри не змінює. Кабель, який з’єднує праве вухо з лівим прокладений дуже акуратно на внутрішній стороні дужки в каналі.

Металевий каркас наголів’я обтягнутий бежевим шкірозамінником зверху і сірим знизу.
Зверху присутнє тиснення логотипа Bloody.

В нижню частину, для комфорту власника, всередину додали м’який спінений матеріал.

Засоби управління навушниками розташували на правій чаші. Це роз'єм AUX, три окремі кнопки про які розкажу нижче, кнопка-слайдер і мікрофон. Кнопки мають чіткий хід і реагують на натискання так, як на це очікуєш.

У нижній частині лівої чаші знаходиться лише порт Type-C для підзарядки. Під час набору заряду індикатор поруч з портом світиться червоним. Якщо він згас – батарея заряджена на 100%.

За два тижні використання гарнітури Bloody MH390 можу зробити об’єктивний висновок щодо комфорту. При вазі у 244 г корпус навіть після 1,5-2 годин не здається тяжким та дискомфортним. Спортом в них не займався, для цього маю інші гаджети, а от для роботи за ноутбуком, прослуховування музики, в тому числі і в громадському транспорті, пристрій зарекомендував себе відмінно. Корпус Bloody MH390 щільно «захоплює» вуха, амбушюри не парять (за літо поки не скажу) і при відповідному музичному супроводі дозволяє хоч ненадовго, але відволіктись від реальності.

Корпус зібраний якісно, матеріали підігнані ідеально, ніяких подряпин або зайвих слідів від неохайної збірки мною не було знайдено.

Підключення і Управління

З’єднати гарнітуру Bloody MH390 з ноутбуком або смартфоном так само просто, як і інші бездротові навушники. Версія Bluetooth 5.3. В реальних умовах стабільний сигнал тримався на відстані до 8-10 м з перешкодами і до 12 м на прямих. Підключення одночасно по Bluetooth і кабелю неможливе.

Елементи управління навушниками не сенсорні, що приємно. Кнопки розташовані зручно, якраз під великий палець правої руки. За допомогою слайдера можна ввімкнути/вимкнути пристрій, після чого він автоматично переходить у режим з’єднання. Зрозуміти, що навушники вже «в роботі» можна по звуковому сигналу і по синьому індикатору.

Центральна кнопка з трьох між написами OFF і AUX має декілька функцій:

  • одне натискання - пауза або відтворення,
  • подвійне - набір останнього номера,
  • під час дзвінка вона також використовується для відповіді або їхнього завершення.

Гучність регулюється двома крайніми кнопками, а перемикання треків здійснюється їх коротким утриманням.

Технічні характеристики Bloody MH390

Навушники

  • Драйвер: 40 мм з мембраною M.O.C.I.,
  • Опір: 32 Ом,
  • Чутливість: 100 дБ,
  • Частота: 20 Гц - 20 кГц
  • Кодеки: SBC, AAC,
  • Габарити: 180х187х80 мм, 244 г.

Мікрофон

  • Тип: всенаправлений,
  • Чутливість (-42 дБ),
  • Шумозаглушення: ENC (Environmental Noise Cancellation)

Звук

Цей розділ варто почати з того, що в Bloody продовжують активно використовувати вже перевірені часом та робочі технології. Тому для моделі MH390 обрали драйвер діаметром 40 мм з мембраною з наноміцелію і вуглецевих волокон. M.O.C.I. (Mycelium Of Carbon It) – це правильна фірмова назва технології для гібридної діафрагми, завдання якої зробити звучання більш чистим та насиченим деталями.

Прослухав в навушниках треки більшості популярних жанрів, середні частоти відпрацьовують відмінно, деталізації вистачає. З високими частотами також все добре, яскраві враження від прослуховування треків де вони домінують гарантовані.

Моє враження від басів наступне – можна було б додати їх трохи більше. В деяких треках може не вистачати глибини, але з іншого боку відкривається більше можливостей для високих та середніх частот. Вокал можна розібрати навіть на максимальній гучності, драйвер не забивається «спотвореними» частотами. Особисто я вище 50-60% гучність не піднімав навіть у місцях де забагато сторонніх шумів.

Якщо порівнювати якість звуку при дротовому і бездротовому підключенні, то меломану точно більше сподобається через кабель, а от більшість навіть не зрозуміє різниці. Відмічу лише підвищення гучності в цьому режимі.

Обираючи між бездротовими TWS навушниками цього ж цінового сегмента і Bloody MH390, свій вибір зупинив би на великих. Звук для мене головніший за габарити. Рок, класика, поп – для шанувальників цих стилів гарнітура з огляду буде цікавим варіантом.

Чи комфортно з Bloody MH390 грати онлайн при підключенні через Bluetooth? Граючи на смартфоні, дискомфорту з затримкою не помічав, а от для ігор на ПК все ж віддаю перевагу кабелю.   

Характеристики мікрофона опублікував вище і зазначив, що підтримується шумозаглушення ENC. Це значить, що при передачі звуку вашому співрозмовнику, відсікаються зайві навколишні шуми.

Автономність

Всередині Bloody MH390 акумулятор ємністю 400 мАг. Це чимало, а тому й результати роботи солідні – більше заявлених 35 годин. В моєму експерименті пристрій протримався 41 годину, вистачило на весь робочий тиждень.

Якщо навушники розрядились, то їх можна під'єднати до живлення та продовжувати використовувати. Виробник заявляє, що 15 хв зарядки гарантовано вистачає на 3 години роботи при Bluetooth з’єднанні. Час зарядки до 100% – 90 хвилин.

При втраті зв’язку зі смартфоном навушники автоматично вимикаються через 3 хвилини. Також варто запам’ятати, що якщо індикатор почав блимати червоним, то заряду батареї вже менше 25%.

Висновки

Знаючи, що таке дротові та бездротові навушники та гарнітури Bloody, не було сумніву, що виробник справиться з тим, щоб запакувати перевірені технології у красивий і стильний корпус, який на 100% готовий для повсякденного використання.

MH390 - повноцінні навушники з двома режимами підключення, зроблені з якісних матеріалів, з хорошою збіркою і достойним для своєї ціни звучанням. А до того ж вони добре сидять на моїй голові, ними легко керувати і не потрібно часто підзаряджати.

Рекомендую Bloody MH390, якщо маєте бюджет в межах $40, і при цьому підбираєте гарнітуру одночасно і для прослуховування музики та ігор на смартфоні, і для нечастих посиденьок перед комп’ютером.

Переваги:

  • Універсальний повсякденний дизайн
  • Вдале комбінування кольорів та матеріалів
  • Конструкція з поворотними чашками
  • Хороший звук
  • Висока автономність
  • Підключення по кабелю і Bluetooth 5.3
  • Зручне управління


Недоліки:

  • Не виявлено

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 1499 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Валік: Дуже гарненькі. Маю ГР230 від Бладі - подобаються.
ответить01:23 22.02.2024

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна