Огляд крісла Cougar NxSys Aero: міцне, зручне та «освіжаюче»

20:47, 17.09.2024

Cougar NxSys Aero — це ігрове крісло, яке пропонує унікальне поєднання комфорту та технологічних рішень, що робить його цікавим, а іноді й на 100% правильним вибором для геймерів в Україні. Чому? Бо світла може не бути, а крісло буде “дути” вам в спину прохолодою. Адже особливістю моделі NxSys Aero є система охолодження, яка забезпечує комфорт навіть у ситуаціях, коли відсутній або вимкнений кондиціонер через відсутність електроенергії.

Всі подробиці розповім далі в огляді, але маю заінтригувати. Вентилятор «Cold Fusion», вмонтований в спинку і працює від павербанку. Завдяки спеціально розробленій еластомерній сітці за спиною власника, який може мати вагу до 160 кг, створюється повітряна подушка для підтримки прохолоди. Крім цього покупець отримує поперекову подушку фізіотерапевтичного класу, подушку на магніті під шию, надійний газліфт четвертого класу, 3D підлокітники та оббивку з преміальної ПВХ-шкіри. Мені крісло сподобалось, тож далі з певним суб'єктивним позитивним поглядом розповім детально про його корпус і якість матеріалів, а також про вентилятор і підсвітку.

Дизайн і Корпус

Крісло Cougar NxSys Aero, як на мене, має два “обличчя”. Перше - в тих темних кольорах, що в мене на огляді і без увімкненої підсвітки. В такому вигляді воно без проблем вписується навіть в якості офісного крісла керівника. Якщо ж вмикаємо підсвітку, або обираємо варіант з помаранчевими вставками, то NxSys Aero без заперечень стає ігровим.  

Крісло на огляді середнього розміру, але на ньому комфортно сидіти людям з різними типами статури.

Сидіння має помірну ширину та середню м'якість наповнювача. Воно не настільки спортивне, як крісло Cougar Hotrod, яке оглядав не так давно, тож не дає такого сильного відчуття бокової підтримки та не тисне на ноги бічними підйомами. Це значить, що стілець комфортний як для дорослих, так і для дітей. Підтримка ніг відмінна — не прогинається, але й не надто жорстка.

В Cougar NxSys Aero поєднані різні кольори і різни матеріали. На основній частині сидіння присутня ромбоподібна вишивка по ПВХ-шкірі, а на боках і спинці вона без візерунка.

Цікаве рішення - вставки по контуру, наче як під карбон. Але це м’яка тканина, яка на вигляд витривала, а на практиці легко піддається чистці.

Спиною власник контактує з еластомерною сіткою. За нею 200-міліметровий вентилятор, встановлений всередині. Тилова сторона крісла також вентильована, але отвори там більші і пластик жорсткий.

Навпроти вентилятора сітка пружинить і приймає форму спини, а нижче вентилятора додали жорстку подушку для організації правильної посадки.

Вага крісла 28 кг і вже з цього можете зробити висновок, що металу в ньому достатньо. Каркас стальний, всі основні компоненти виглядають надійно, у зібраному вигляді крісло витримає людину з вагою до 160 кг.

Хрестовина має діаметр 70 см і виготовлена з металу, а її нижня частина значно посилена, що ще раз доводить надійність конструкції.

 


Колеса підібрані відповідно. Вони виготовлені з поліуретану і мають еластичні прогумовані накладки. Діаметр коліс 75 мм, вони тихі незалежно від поверхні ковзання і легко долають дрібні нерівності.


 

Подушки

Cougar NxSys Aero комплектується двома подушками - поперековою і підголівником.
Обидві обтягнуті перфорованою екошкірою і прикрашені вишивкою з назвою та логотипом бренду.

Вишивка виконана якісно. Підголівник має комбіноване оздоблення: перфоровану екошкіру та боковини з еластомерної сітки. На зворотній стороні обох подушок перфорація відсутня, проте є блискавки, що дозволяють дістати наповнювач для спрощення очищення оббивки. Обидві подушки заповнені формованою піною високої щільності.

Особливість підголівника - кріплення на магніті. Положень у яких фіксується цей елемент достатньо, щоб сидіти з комфортом незалежно від кута нахилу спинки.

Регулювання

У крісла присутній механізм нахилу з можливістю налаштування зусилля для гойдання, а спинка може відкидатися з вертикального положення на кут до 150 градусів.

Підлокітники зверху рівні, з м’якого пластику, налаштовуються по висоті, а також їх можна рухати вперед-назад і в сторони. Ширина підлокітника на яку ви будете класти руку - 9 см, а довжина - 25 см, що є комфортним.

Крім того присутня функція регулювання висоти самого крісла в межах 10 см.

Вентилятор

Дизайн спинки крісла Cougar NxSys Aero виглядає нестандартно, адже всередині в ній передбачено відсік для павербанку, який живить вентилятор і підсвітку.

На боковій правій стороні знаходяться кнопки для управління електронною частиною крісла. Кнопок три:

  • вмикання/вимикання,
  • вибір швидкості вентилятора,
  • режим підсвічування.

Впевнений, що першим вашим питання до вентилятора буде - “А чи не продує він вас до застуди?”. Відповідь - Ні.

Насправді на першій з двох швидкостей повітряний потік майже не відчувається, але він є. Вентилятор і продумана конструкція крісла разом реалізують комфортне та поступове охолодження за спиною, ніби там знаходиться просто прохолодна подушка.

На другій швидкості вже “реально” дує. Швидкісний режим - 400 об/хв і 800 об/хв. При максимальній швидкості та ввімкненому підсвічуванні вентилятор споживає до 1,5 Вт. Мого павербанку на 5000 мАг з запасом вистачало на робочий день беззупинної роботи вентилятора на 1-й швидкості. Павербанк комплектом не передбачений.

Перша швидкість комфортна ще й тим, що в ній зовсім не чуєш роботу вентилятора. Інформація від виробника наступна: рівень акустичного шуму на 1-й швидкості 13.2 дБ (A), на 2-й - 24.8 дБ (A).

У Cougar обрали не просто вентилятор, а ARGB вентилятор. Кнопкою підсвічування можна перемикатися між семи різними доступними ефектами і кольорами. Той хто сидить на кріслі підсвітки не бачить, але може підібрати її відповідно до свого настрою.

Висновки

Cougar NxSys Aero — це ігрове крісло, яке поєднує передові технології, зручність і доступну ціну, роблячи його чудовим вибором не тільки для геймерів. Міцна конструкція, надійні матеріали та ергономічний дизайн гарантують тривалий комфорт, а вбудований вентилятор із двома режимами роботи та RGB підсвічуванням додають унікальності та функціональності.

В умовах підвищених температур в приміщенні охолодження від крісла має реальний ефект, а особливо воно потрібне під час інтенсивних ігрових сесій. З огляду на характеристики, матеріали і конструкцію, Cougar NxSys Aero можна точно вважати однією з найбільш оригінальних моделей на ринку, а до всього ще й дуже актуальною, бо охолодження і підсвітка в кріслі працює не від розетки, а від павербанку.

Переваги:

  • Витримує велику вагу

  • Якісні матеріали

  • Подушка-підголівник на магніті

  • Оригінальна конструкція з вентилятором

  • Два режими роботи вентилятора

  • RGB підсвічування


Недоліки:

  • Не знайшов

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 15999 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна