Огляд крісла-софи Cougar RANGER Royal: пограти, полежати і навіть подрімати

08:27, 14.08.2023

Найбільше мені цікаво тестувати аксесуари, які поєднують декілька елементів, режимів або суміщають раніше не поєднані речі, про які я міг не знати, а на ринку вони були представлені. Крісло-софа Cougar RANGER Royal саме такий ігровий аксесуар та ще й комфортні меблі для відпочинку на додачу. Про крісло і можливості його трансформації та мої про враження від якості матеріалів дізнаєтесь з огляду. Також розповім для чого та коли я призвичаївся використовувати RANGER Royal.

Дизайн, Каркас і Матеріали

Якщо коротко, то дизайн агресивний, а можливість покупцю вибрати кольору оздоблення – величезний плюс виробнику. У мене на огляді крісло із золотистим лого під шиєю та такого ж кольору стрічкою. Виглядає, як на мене, не дуже яскраво, як я люблю, але дорого! Royal у назві якраз і відповідає за колір.

Матеріал зовнішньої частини крісла на яку сідає та лягає власник - це високоякісна повітропроникна ПВХ-шкіра. Нижня подушка та спинка отримали ромбовидний візерунок, який яскраво доповнила золотиста нитка.

Виробник обіцяє довговічність покриття навіть при “активній” експлуатації. Доглядати за покриттям зовсім не складно - протерли вологою серветкою за потреби і на цьому все. Навіть коли температура у приміщенні була вище 24-25 градусів, в шортах та майці без рукавів ПВХ-шкіра до тіла не прилипає. Тож перфорація реально працює!

Cougar Ranger Royal - це розкладне крісло з 3-ма основними положеннями. Для відкидання крісла та підставки для ніг достатньо упертись спиною у спинку і одночасно з цим трішки сили прикласти руками. Наче відштовхуючись від підлокітника останніми і змінюється положення. Діапазон нахилу складає від 95 до 160 градусів, перехід між положеннями дуже плавний:

  • перше положення (95 градусів) – сидіти;
  • проміжне – грати;
  • майже лежаче – дрімати.

Складати крісло так само просто. Або натискаєте ногами на підставку для ніг, або підтягуєтесь руками вперед, тримаючись за підлокітник.

Жорсткість набивки елементів конструкції крісла та подушки відповідає задачам, які перед цими деталями ставить виробник. Там де це треба - там жорстко, в місці де потрібна підтримка спини - достатньо м’яко, щоб тіло підлаштувалось. Окремо відмічу по-правильному “товсті” подушки у підголівнику.

Шов та кріплення оббивки, навіть з тилової сторони та всередині, куди мало хто буде заглядати, зроблено красиво.

Каркас зі сталі, збірка і з’єднання між елементами конструкції без нарікань. Добре перевірив це швидко змінюючи положення софи і навіть трішки пострибавши на ній.

Відзначу, власник майже не причасний до процесу збірки крісла-софи. Покупцю пропонують виконати лише чотири прості кроки, які можете побачити на фотографіях нижче. Ключі, потрібні для збірки, йдуть у комплекті. Найскладніше у збірці - це прикрутити ніжки, у мене ця операція зайняла хвилин 7-8.

Ніжок чотири, спереду і позаду вони різні, але кріпляться обидві пари надійно і по ним видно, що задачу свою вони виконають. Обмеження по вазі для крісла встановлено на 160 кг. Але якщо у вас така вага і ви невисокого зросту, то у мене є сумніви, що крісло підійде по ширині.

Реальне використання

Крісло Cougar RANGER Royal не планував використовувати для роботи, лише для відпочинку. Але з ноутбуком на колінах на ньому розміститись також вдалось з комфортом. Але користуватись мишкою незручно, на підлокітнику можна покласти, наприклад смартфон або книгу, але навіть невелика кишеня на правому або лівому боці була б дуже доречною. Підібрати стіл на коліна, щоб він «лягав» на підлокітники, реально, можливо зроблю це пізніше.

Невеликий розмір дозволив легко розмістити крісло RANGER Royal у моєму невеликому робочому просторі, а невелика вага забезпечила комфорт при переміщенні софи по локації.

Cougar RANGER Royal використовував в основному за його основним призначенням - під час гри на консолі та ПК з контролером та під час перегляду фільмів на проекторі. Ігрові сесії до 3 годин без зміни положення тіла, в напівлежачому положенні крісла, були реально комфортними. Підтримка потрібних частин тіла - спини, рук, голови, все це інженерами продумано правильно. Мій зріст 172 см, але давав протестувати софу і тим у кого 185 см, і тим у кого поки всього 155 см. Ніхто з них не нарікав на те, що відчуваються якість незручності.   

Чи зручно працювати в цьому кріслі за моїм столом Cougar DEIMUS 120? Не зовсім, адже RANGER Royal не регулюється по висоті, а диван знаходиться низько до землі, якщо порівнювати з ігровим кріслом Cougar Outrider S. Посадкове положення ігрового крісла Outrider S в максимально високій позиції, яка найбільш прийнятна для мене, на сантиметрів 10 вище ніж у RANGER.

Висновки

Стратегія Cougar взяти зручне розкладне крісло та додати до нього агресивного дизайну спрацювала!

Cougar RANGER Royal – комфортне крісло, конструкція і матеріали якого на 100% орієнтовані на те, щоб його власник відпочивав, а не працював. Хіба що ігри – це ваша робота.

Працювати за робочим столом у RANGER Royal, як на мене, неможливо, бо не дуже зручно по висоті, та й комфорту забагато, що призводить до зниження концентрації.

Ігри перед телевізором або ПК, перегляд фільмів, читання книжок та навіть коротенький сон у перерві – ось для цього у вас має бути крісло-софа Cougar RANGER Royal.

Переваги:

  • Проста і швидка збірка

  • Сталевий каркас - міцна конструкція

  • Дихаюча оббивка, м’які і приємні матеріали

  • Три позиції нахилу спинки і підніжки

  • Подушка під поперек в комплекті


Недоліки:

  • Принципових недоліків не виявив, але одна або пара кишень на боках для джойстиків або пультів була б не зайвою

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 9999 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна